FX-FISH Smart Activity Gelang Layar Warna Watch karo Monitor Denyut Jantung Tahan Air IP67 Monitor Denyut Jantung Pedometer Olahraga Kebugaran Tracker kanggo Wanita Pria Anak

$16,99

Kategori: Tag:

❤️Detak Jantung & Ngawasi Turu: Nglacak detak jantung kanthi otomatis lan terus-terusan, lan kanthi otomatis nglacak durasi lan konsistensi turu kanthi analisa lengkap data kualitas turu, mbantu sampeyan nyetel gaya urip sing luwih sehat.
❤️Lacak Aktivitas Sedina-dina: Rekam kanthi akurat kegiatan sedina muput kayata langkah, jarak, kalori sing diobong, menit aktif, lan status istirahat. Saben pesenan ngemot 2 gelang lan 1 mesin, menehi pilihan luwih akeh! !
❤️Deleng Telpon lan Pesen ing bangkekan: Nampa kabar telpon, tanggalan, SMS lan SNS (Facebook, WhatsApp, LinkedIn, Instagram lan Twitter) ing layar; Aja kantun pesen sing penting. Perlu pasangan telpon.
❤️ Ngisi daya lan anti banyu: gampang diisi nganggo kunci USB lan PC; Pangisi daya ora kalebu ing paket. Pangisian daya siji menehi sampeyan nganti 3-5 dina kerja. Wigati dimangerteni manawa pangisi daya ora kalebu ing paket kasebut. Layar warna lan desain tipis. Uga ketemu standar IP67 internasional kanggo banyu lan bledug. Aja nggunakake ing panggonan kang banyu panas lan ambane banyu ngluwihi 1M! Ora dianjurake kanggo nggunakake nalika nglangi.
❤️Awas! Jaminan kualitas F-FISH! Mangga konfirmasi manawa pesenan sampeyan wis didol lan dikirim dening F-FISH! Yen ora, kualitas ora bisa dijamin! - Ngundhuh lan nginstal aplikasi gratis ing smartphone kanthi mindhai kode QR. Sambungake app gratis liwat Bluetooth, data bakal diselarasake karo app.

Pangguna Anggota

0.0 saka 5
0
0
0
0
0
Tulis review

Durung ana review.

Dadi sing pertama nyemak "Tonton Layar Warna Gelang Gelang Smart FX-FISH kanthi Monitor Denyut Jantung Tahan Air IP67 Monitor Detak Jantung Pedometer Olahraga Kebugaran Tracker kanggo Wanita Pria Anak"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

FX-FISH Smart Activity Gelang Layar Warna Watch karo Monitor Denyut Jantung Tahan Air IP67 Monitor Denyut Jantung Pedometer Olahraga Kebugaran Tracker kanggo Wanita Pria Anak
FX-FISH Smart Activity Gelang Layar Warna Watch karo Monitor Denyut Jantung Tahan Air IP67 Monitor Denyut Jantung Pedometer Olahraga Kebugaran Tracker kanggo Wanita Pria Anak

$16,99

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang