Headphone Bluetooth, 5.0 Headphone In-Ear 180 Jam Playtime Hi-Fi Noise Cancellation, Waterproof LED Display USB-C Fast Charge kanggo Lelungan Olahraga

$13,99

【Kualitas Musik Stereo HiFi】 Headset Bluetooth nganggo chip Bluetooth 5.0 paling anyar lan mikropon pembatalan bising sing dilengkapi CVC8.0, sing bisa nggayuh sambungan sing stabil lan kualitas swara sing apik, saengga swara sampeyan bisa dirungokake kanthi jelas ing lingkungan apa wae.
【Pasangan Otomatis & Kontrol Tutul】Sawise nyopot earbud nirkabel Bluetooth saka kothak pangisi daya, earbud bakal otomatis urip lan dipasangake. Fungsi tutul cerdas, mung tutul kuping kanggo muter / ngaso musik, nyetel volume, njawab / mungkasi telpon, lsp.
【LCD Digital Display & 3000 Charging Box】Headset Bluetooth anyar nduweni fungsi tampilan LED, sing bisa madhangi layar nalika didemek, lan bisa ngerti sumber daya ing kothak pangisi daya. Kasus pangisi daya 3000 bisa ngisi kuping Bluetooth 21 kaping lan muter musik nganti 180 jam. Kasing pangisi daya uga ngidini sampeyan ngisi daya telpon nalika darurat
【IPX5 Sweatproof & Desain Ergonomis】Earphone nirkabel dilengkapi telung ukuran eartips alus (S, M, L) kanggo njamin pengalaman nganggo cukup. Kanthi fungsi anti banyu IPX5, sampeyan bisa olahraga lan kringet kanthi gampang sanajan udan.
【Mode Mono/Kembar & Layanan Profesional】: Rong headset nirkabel bisa digunakake kanthi mandiri, dadi wong loro bisa nggunakake bebarengan. Kita nyedhiyakake garansi 24 sasi, respon cepet 12 jam lan dhukungan teknis 365 dina. Desain unik lan tekstur super dhuwur bakal nggawa sampeyan pengalaman musik sing beda

Pangguna Anggota

0.0 saka 5
0
0
0
0
0
Tulis review

Durung ana review.

Dadi sing pertama nyemak "Headphone Bluetooth, 5.0 Headphone In-Ear 180 Jam Playtime Hi-Fi Noise Cancellation, Waterproof LED Display USB-C Fast Charge for Sports Travel"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

Headphone Bluetooth, 5.0 Headphone In-Ear 180 Jam Playtime Hi-Fi Noise Cancellation, Waterproof LED Display USB-C Fast Charge kanggo Lelungan Olahraga
Headphone Bluetooth, 5.0 Headphone In-Ear 180 Jam Playtime Hi-Fi Noise Cancellation, Waterproof LED Display USB-C Fast Charge kanggo Lelungan Olahraga

$13,99

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang