8S Headphone Nirkabel, HiFi Headphone Nirkabel Bluetooth Lipat nganggo Mikrofon Built-in lan Noise Cancelling Volume Control, Dhukungan Micro SD / TF / FM, kanggo iPhone / Samsung / iPad / PC

$29,99

Kategori: Tag:

🎧[Strong Bass & HiFi Equalizer] Headphone Bluetooth Prtukyt nduwe driver stereo 57mm sing kuat lan chip Bluetooth 5.0 paling anyar kanggo menehi kasetyan sing dhuwur lan bass jero sing jelas kanggo kualitas swara sing unggul, sanajan ing tingkat volume paling banter. dhuwur. Tombol ekualiser teknologi anyar uga ngidini sampeyan nyetel efek swara sing dikarepake.
🎧 [Penampilan & Tombol] Earphone 8S duwe finish matte premium ing njaba kanggo desain sing luwih maju. 5 tombol, kalebu muter / ngaso / jawaban / nyumerepi munggah, ekualiser, song sabanjuré / volume +, song sadurungé / volume- lan ngalih mode. Fungsi keyboard lengkap nggawe sampeyan gampang seneng karo musik. Baterei bisa tahan nganti 50 jam, aja kuwatir babagan masalah daya, supaya sampeyan bisa seneng.
🎧 [Multi-fungsi] Headset nirkabel Bluetooth iki nduweni mikropon sing dibangun kanthi kualitas dhuwur kanggo telpon tanpa tangan, cocog kanggo hiburan kantor, omah lan ruangan. Ndhukung radio FM lan puter maneh kertu SD. Sampeyan bisa nggunakake kuping kanggo ngrungokake radio FM, utawa sijine ing kertu SD kanggo ngrungokake lagu. Yen baterei sithik, sampeyan uga bisa nggunakake kabel audio 3.5mm kanggo ngalih menyang mode kabel lan seneng lagu.
🎧 [Desain sing Nyaman lan Bisa Dilipat] Headphone nirkabel 8S duwe bantal kuping busa ultra-lembut lan ikat kepala sing bisa diatur kanggo nyetel dawa sing cocog kanggo macem-macem bentuk sirah, lan bantalan kuping niru struktur kulit manungsa kanggo ngilangi gangguan lan nyedhiyakake sampeyan kanthi tahan lama. panglipur. Iki minangka headphone nirkabel sing paling apik kanggo panggunaan jangka panjang. Desain lempitan gampang digawa lan ngirit akeh ruang panyimpenan.
🎧 [Pengalaman Pelanggan] Prtukyt setya nyedhiyakake pengalaman pelanggan sing apik, hubungi kita langsung yen ana masalah kualitas karo produk sing ditampa sampeyan. Headphone iki cocok kanggo kabeh umur. Headphone Bluetooth 8S bisa digunakake karo kabeh smartphone Apple / Android / laptop / komputer / iPad lan piranti liyane sing ndhukung jack audio Bluetooth / 3.5mm.

Pangguna Anggota

0.0 saka 5
0
0
0
0
0
Tulis review

Durung ana review.

Dadi sing pertama kanggo mriksa "Headphone Nirkabel 8S, Headphone Bluetooth Nirkabel HiFi sing bisa dilipat kanthi Mikrofon Bawaan lan Kontrol Volume Ngilangi Noise, Ndhukung Micro SD / TF / FM, kanggo iPhone / Samsung / iPad / PC"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

8S Headphone Nirkabel, HiFi Headphone Nirkabel Bluetooth Lipat nganggo Mikrofon Built-in lan Noise Cancelling Volume Control, Dhukungan Micro SD / TF / FM, kanggo iPhone / Samsung / iPad / PC
8S Headphone Nirkabel, HiFi Headphone Nirkabel Bluetooth Lipat nganggo Mikrofon Built-in lan Noise Cancelling Volume Control, Dhukungan Micro SD / TF / FM, kanggo iPhone / Samsung / iPad / PC

$29,99

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang