Kamera Digital Nikon Coolpix B500 - Ireng

$297,03

Kategori: Tag:

Kamera digital kompak kanthi sensor CMOS 16 MP
40x zoom optik ED NIKKOR lensa kaca super telefoto dengan aperture f/3.3-6.5
Wi-Fi, NFC, lan Bluetooth Low Energy (BLE) terintegrasi njaga sambungan tetep karo smartphone utawa tablet sing kompatibel
Layar lipat vertikal 3″, kanthi resolusi 1920 x 1080 piksel lan teknologi LCD
Rekaman video Full HD 1080p kanthi swara stereo

Pangguna Anggota

0.0 saka 5
0
0
0
0
0
Tulis review

Durung ana review.

Dadi sing pertama nyemak "Nikon Coolpix B500 - Kamera Digital, Warna Ireng"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

Kamera Digital Nikon Coolpix B500 - Ireng
Kamera Digital Nikon Coolpix B500 - Ireng

$297,03

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang