TCL 40ES560 Smart TV 40-Inci kanthi Full HD, LED, HDMI, USB, WiFi lan Triple Tuner, Warna Senar Ireng

$300,70

Kategori: Tag:

Kualitas Gambar kalebu teknologi HDR sing ngasilake padhang, warna sing cetha, akurat, lan gambar rinci sing nggumunake kanthi reproduksi nada cahya lan peteng sing akurat.
Seri ES56 nggabungake teknologi pangolahan canggih (FHD, HDR, Micro Dimming) kanggo entuk PPI 200
Smart TV karo Android TV, Google Play Store, Google Play Games, Chromecast terpadu, Netflix lan YouTube ing kualitas HDR
Dolby Audio nyedhiyakake swara sing sugih, cetha, lan kuat ing TV sampeyan
Model TCL 40ES560 40-inci kalebu remot kontrol, baterei, kabel jaringan, Wi-Fi, USB, HDMI lan triple tuner

Pangguna Anggota

0.0 saka 5
0
0
0
0
0
Tulis review

Durung ana review.

Dadi sing pertama nyemak "TV Smart TCL 40ES560 40-inci kanthi Full HD, LED, HDMI, USB, WiFi lan Triple tuner, Warna Black String"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

TCL 40ES560 Smart TV 40-Inci kanthi Full HD, LED, HDMI, USB, WiFi lan Triple Tuner, Warna Senar Ireng
TCL 40ES560 Smart TV 40-Inci kanthi Full HD, LED, HDMI, USB, WiFi lan Triple Tuner, Warna Senar Ireng

$300,70

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang