USB-C to Ethernet Adapter, uni USB C to RJ45 Gigabit, Kompatibel kanggo iPad Pro 2018, MacBook, Surface Book 2 lan Liyane - Space Gray

【Merek Aksesoris USB-C khusus】 - uniAccessories: desain, kualitas, paket lan layanan pelanggan. Saiki kita nawakake Adaptor USB-C menyang HDMI, Kabel USB-C menyang HDMI, Kabel USB-C menyang DisplayPort, Adaptor USB-C menyang Ethernet, lan Kabel USB-C menyang USB-C. More ing dalan, aran gratis kanggo hubungi kita karo pitakonan
【Plug & Play】 - Plug-and-Play, ora perlu driver/software tambahan. Kompatibel karo Mac OS, Windows, Chrome OS lan Linux. Sambungake piranti USB-C (laptop/tablet/smartphone) menyang router jaringan, stopkontak tembok RJ45 utawa switch jaringan kanggo seneng sambungan jaringan ethernet gigabit cepet lan stabil.
【Sambungan Cepet lan Stabil】 - Entuk kacepetan sambungan sing stabil nganti 1Gbps, kompatibel mundur karo 100Mbps/10Mbps/1Mbps. Aja mbuwang wektu ngenteni gambar sampeyan dimuat, situs web lampu kilat katon, utawa video katon ing buffer. Langsung tumindak, nikmati streaming video tanpa lag, game, transfer file, browsing web lan antarmuka jaringan liyane.
【Desain Kompak lan Ramah】: Kompak lan entheng, kanthi desain anti-slip sing ramah pangguna supaya gampang dicopot lan dicopot. Kabel nilon dikepang kanggo kekiatan. Nihan aluminium unggul kanggo insulasi termal sing luwih apik. Cocog banget karo port USB-C ing piranti, proteksi transfer sinyal sing luwih apik. Nerangake karo tas pelengkap cilik, cocok kanggo lelungan.
【Kompatibilitas Wide】 - Kompatibel karo piranti USB-C kayata MacBook Pro, MacBook, Dell XPS 13/15, Surface Book 2, Pixelbook, Chromebook, HP Spectre X360, Asus ZenBook, Lenovo Yoga 720/910/920, Samsung S8/ S8 Plus / Cathetan 8, Pixel / Pixel 2 lan akeh laptop, tablet lan smartphone USB-C liyane.

Pangguna Anggota

0.0 saka 5
0
0
0
0
0
Tulis review

Durung ana review.

Dadi sing pertama mriksa "USB-C menyang Adaptor Ethernet, uni USB C nganti RJ45 Gigabit, Kompatibel kanggo iPad Pro 2018, MacBook, Surface Book 2 lan liya-liyane - Space Grey"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

USB-C to Ethernet Adapter, uni USB C to RJ45 Gigabit, Kompatibel kanggo iPad Pro 2018, MacBook, Surface Book 2 lan Liyane - Space Gray
USB-C to Ethernet Adapter, uni USB C to RJ45 Gigabit, Kompatibel kanggo iPad Pro 2018, MacBook, Surface Book 2 lan Liyane - Space Gray

$18,99

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang