Webcam PC 1080P Full HD Webcam Computer with Portable Stereo Microphone with Privacy Cover Noise Reduction, 110 ° Wide Angle Shooting, Video Call, Courses Online, Konferensi

$21,11

Kategori: Tag:

Chip Cerdas lan Lensa Full HD 1080P- Lensa kaca optik HD pirang-pirang saka webcam PC proses gambar lan video HD 1080P kanthi kecepatan 30fps. Webcam komputer VORSCH 1080P nyedhiyakake video lancar kanggo konferensi video, konferensi, webinar, lsp. thanks kanggo chip memori CMOS cerdas banget, majeng H.264 lan teknologi komprèsi MJPEG.
Capture Swara Stereo Alami & Pembatalan Kebisingan Otomatis- Webcam VORSCH HD 1080P kanthi Mikropon lan Pembatalan Kebisingan Otomatis nggunakake teknologi pembatalan gema lan sensitivitas dhuwur, lan panyerepan swara luwih akurat, jelas lan tanpa wektu tundha. Sampeyan bisa nangkep swara sing jelas lan alami ing audio stereo sing sugih saka macem-macem sudut kanggo nambah kualitas telpon. Webcam streaming komputer kita uga bisa ngrekam swara sing dikarepake ing lingkungan sing rame.
360° Rotasi Fleksibel & Tutup Perlindungan Privasi - 1080° full dinamis puteran 360 PC webcam tanpa blind spot, 90° mudhun vertikal mlengkung, 110° sudut pandang super lebar, karo 180° klip luwes, karo Non-slip basa, sampeyan bisa nyetel sudut sing dipengini. Webcam ngidini sampeyan nginstal ing piranti apa wae kapan wae, ing ngendi wae, kayata laptop, tripod, PC desktop, PC lan malah meja.
Ndhukung Protokol UVC / UVA Standar, Plug lan Play- Ndhukung protokol UVC / UVA standar, webcam HD 1080 karo mikropon kanggo pc kompatibel karo USB 2.0 / 3.0. Desain antarmuka USB, ora perlu driver tambahan, plug and play. Kabel 1,8m ekstra dawa menehi pilihan panggonan liyane. Webcam streaming komputer kita dilengkapi tutup privasi sing bisa dicopot kanggo nyegah gerakan remot lan njaga lensa tetep resik.
Kompatibel karo Sistem Operasi Multiple lan Piranti Lunak Mainstream - PC webcam 1080p iki kanthi mikropon USB dirancang kanthi kompatibilitas ultra-sudhut lan cocok kanggo macem-macem piranti lunak operasi, kalebu Windows (7/8/10 utawa ndhuwur), Mac OS, Linux, IOS, Android.Kompatibel karo Skype,YouTube,Twitter,Facebook,Zoom,Instagram,Whatsapp,Hangout.Sampeyan bisa kanthi gampang nggunakake webcam iki kanggo sinau online, live streaming, konferensi, game, panggilan video lan ngrekam.

Pangguna Anggota

0.0 saka 5
0
0
0
0
0
Tulis review

Durung ana review.

Dadi wong pisanan sing nyemak "Kamera Web Komputer 1080P Full HD Full HD kanthi Mikrofon Stereo Portabel kanthi Panutup Privasi Noise Reduction, 110 ° Wide Angle Shooting, Panggilan video, kursus online, konferensi"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

Webcam PC 1080P Full HD Webcam Computer with Portable Stereo Microphone with Privacy Cover Noise Reduction, 110 ° Wide Angle Shooting, Video Call, Courses Online, Konferensi
Webcam PC 1080P Full HD Webcam Computer with Portable Stereo Microphone with Privacy Cover Noise Reduction, 110 ° Wide Angle Shooting, Video Call, Courses Online, Konferensi

$21,11

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang