Kamera Digital Anak ZStarlite, 1080P 2.0″ HD Selfie Video Kamera Anak, Hadiah Becik kanggo Bocah Lanang 3-10 Taun, nganggo Kartu TF 32GB, Pembaca Kartu (Biru)

$31,99

Kategori: Tag:

❀【Video 8MP & 1080P】Layar IPS sing bisa diisi ulang 2.0 inci sing ditingkatake, kamera bocah iki dilengkapi lensa ngarep lan mburi 8 megapiksel sing kuat, dibandhingake karo kamera bocah liyane, kualitas foto sing luwih unggul. Kamera video dolanan ngrekam video nganti 1920x1080p, bocah-bocah bisa ngrekam saben wayahe seneng kapan wae.
❀【Desain Kejut & Bahan Ramah Lingkungan】Kamera bocah cilik nggunakake desain sing ramah lingkungan, ora beracun lan atraktif, cilik lan entheng, gampang digawa. Lanyard sing bisa dicopot ngidini anak-anak sampeyan muter kamera kapan wae, ora mung sinau babagan njupuk gambar, nanging uga bisa njupuk momen sing nyenengake, supaya sampeyan lan anak-anak sampeyan bisa luwih cedhak.
❀【Multi Fungsi, Luwih Nyenengake kanggo Bocah-bocah】Dilengkapi fungsi liyane, njupuk foto, ngrekam video, game, timer otomatis, zoom digital 3X, fokus otomatis, lsp. 6 efek filter sing beda-beda, 28 efek bingkai foto sing dibangun, ngoptimalake kreatifitas lan imajinasi kanggo nggawe impen fotografer cilik.
❀【Ukuran Kompak & Hadiah Paling Apik kanggo Bocah-bocah】Bobot mung 65g, lan ukurane kompak banget 3.15*1.77*2.24 inci, mula desaine ngidini bocah-bocah nyumerepi kamera mini ing gulu tanpa kuwatir. kalah. Kamera iki uga apik kanggo bocah-bocah nalika liburan. Iki minangka hadiah sing apik kanggo bocah-bocah ing dina / preian / ulang tahun / Natal / taun anyar.
❀【Rechargeable & Portable】Kamera bocah iki dilengkapi kertu memori 32G lan baterei lithium sing bisa diisi ulang 600mAh, lan bisa njupuk foto sajrone 3-4 jam. Uga, bakal kanthi otomatis mateni ing 3-5 detik yen ora digunakake. Kamera bocah cilik trep kanggo njupuk ing endi wae! Tip penting: Kamera kudu diisi ulang ing sangisore pengawasan wong diwasa sing tanggung jawab.

Pangguna Anggota

0.0 saka 5
0
0
0
0
0
Tulis review

Durung ana review.

Dadi sing pertama nyemak "Kamera Digital ZStarlite Kids, 1080P 2.0″ HD Selfie Video Child Camera, Hadiah Becik kanggo Bocah Lanang 3-10 Taun, nganggo Kartu TF 32GB, Pembaca Kartu (Biru)"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

Kamera Digital Anak ZStarlite, 1080P 2.0″ HD Selfie Video Kamera Anak, Hadiah Becik kanggo Bocah Lanang 3-10 Taun, nganggo Kartu TF 32GB, Pembaca Kartu (Biru)
Kamera Digital Anak ZStarlite, 1080P 2.0″ HD Selfie Video Kamera Anak, Hadiah Becik kanggo Bocah Lanang 3-10 Taun, nganggo Kartu TF 32GB, Pembaca Kartu (Biru)

$31,99

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang