Agfa Analog Vintage 35mm Photo Camera Black

$33,65

Kategori: Tag:

Kanggo foto warna lan B / W.
Cocog kanggo kabeh film ISO 200/400/800
karo lampu kilat dibangun ing
Lensa optik: 31mm, F=9, fokus tetep
Kacepetan rana: 1/120 detik

Pangguna Anggota

0.0 saka 5
0
0
0
0
0
Tulis review

Durung ana review.

Dadi sing pertama nyemak "Kamera Foto Analog 35mm Vintage Agfa Ireng"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

Agfa Analog Vintage 35mm Photo Camera Black
Agfa Analog Vintage 35mm Photo Camera Black

$33,65

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang