AGFA Photo Relikids CAM - Kamera Foto Digital Kompak kanggo Bocah-bocah, Warna Biru

$29,66

Kategori: Tag:

Sensor CMOS 1.0MP
Video 1080P.
Layar LCD 3,5 inci.
600 mAh baterei lithium sing bisa diisi ulang.
5 game klebu.

Pangguna Anggota

0.0 saka 5
0
0
0
0
0
Tulis review

Durung ana review.

Dadi sing pertama nyemak "AGFA Photo Relikids CAM - Kamera Foto Digital Kompak kanggo Bocah-bocah, Warna Biru"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

AGFA Photo Relikids CAM - Kamera Foto Digital Kompak kanggo Bocah-bocah, Warna Biru
AGFA Photo Relikids CAM - Kamera Foto Digital Kompak kanggo Bocah-bocah, Warna Biru

$29,66

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang