Aigostar Baron - Blender kanggo Jus lan Smoothies karo 1 Liter Jug, 600ml Botol. Blender Portable 350W Kab. Smoothie Blender Kanggo Woh-wohan, Sayuran lan Milkshake. baja tahan karat. BPA free.

【MULTIFUNCTION】 Nduwe 2 kecepatan lan tombol "P" (Pulse) kanggo nggawe kabeh jinis shake, smoothie, krim, puree utawa saos. Kajaba iku, kendi kasebut nduweni jaringan panyaring kanggo ngladeni cairan lan tutup dosis sing ngidini bahan ditambahake sajrone operasi.
【PORTABLE LAN KOMPAK】 Iki minangka versi upgrade blender cangkir tunggal. Botol portabel TRITAN 600ml sing cocog kanggo gym, kantor, sekolah, omah utawa lelungan; 1000 ml jar sing nggawe akeh ombenan beku kanggo kabeh kulawarga. Njupuk shake ing ngendi wae, ing omah utawa ing perjalanan.
【KUWAT】 Motor 350W sing kuat, 22,000 rpm sing luar biasa lan 4 bilah baja tahan karat kelas bedah ultra-tajam, gampang ngremuk kabeh jinis panganan lan ngremuk es kanggo nggawe granitas, milkshake utawa smoothie.
【ASY CLEANING】Botol lan kendi gampang dibongkar lan digawe saka Tritan, bahan tahan lan tahan lama sing bisa dicuci ing mesin cuci piring lan bebas BPA, saliyane fungsi "P" sing digunakake nganggo sabun cilik. lan banyu bakal ninggalake loro siap kanggo nggunakake sabanjuré ing sawetara menit.
【KUALITAS TINGGI】 Badan blender digawe saka stainless steel kanthi motor tembaga sing berkualitas tinggi, jar lan botol digawe saka Tritan sing tahan banget lan awet banget, kabeh iki menehi umur sing migunani kanggo produk. Yen sampeyan duwe pitakon babagan produk, hubungi kita lan kita bakal seneng mbantu sampeyan.

Pangguna Anggota

0.0 saka 5
0
0
0
0
0
Tulis review

Durung ana review.

Dadi wong pisanan sing nyemak "Aigostar Baron - Blender kanggo Jus lan Smoothie kanthi Jug 1 Liter, Botol 600ml. Blender Portable 350W Kab. Smoothie Blender Kanggo Woh-wohan, Sayuran lan Milkshake. baja tahan karat. BPA free."

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

Aigostar Baron - Blender kanggo Jus lan Smoothies karo 1 Liter Jug, 600ml Botol. Blender Portable 350W Kab. Smoothie Blender Kanggo Woh-wohan, Sayuran lan Milkshake. baja tahan karat. BPA free.
Aigostar Baron - Blender kanggo Jus lan Smoothies karo 1 Liter Jug, 600ml Botol. Blender Portable 350W Kab. Smoothie Blender Kanggo Woh-wohan, Sayuran lan Milkshake. baja tahan karat. BPA free.

$36,99

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang