ALED LIGHT 5050 RGB LED Strip 5m Panjang 12V Multicolor 44 Tombol Remote Control lan Sumber Daya

$14,99

Kategori: Tag:

- Merek ALED LIGHT duwe spesialisasi ing desain, manufaktur lan marketing strip LED, merek kita dihormati lan janji bakal nyedhiyakake jalur kualitas paling apik ing pasar, kekuwatan lan komitmen ing ngisor iki.
- Kualitas lan boros panas sing stabil, Kabeh papan sirkuit kita 100% lapisan ganda sing dirancang dening pabrik profesional, ora kaya sing paling akeh pemasok liyane sing nawakake lapisan siji; sampeyan bisa ndeleng sing kita dadi saya angel lan hard kanggo bumper.
- 100% lampu LED sing njaga tembaga; Kabeh lampu ing jalur cahya kita apa SMD 5050,3528,2835,5630 dirancang nganggo wadhah tembaga, dene umume adol ing pasar Amazon nggunakake wesi sapisan.
- Kanthi nggunakake lampu LED tembaga-Tahan sing paling larang; Strip kita bisa kaping pindho padhange lan wektu urip saka umume congeners liyane. Lampu kita padhang 1400 MCD, utamane sing liyane 900 MCD; Pangarep-arep urip 100.000 jam, ndhuwur kabeh liyane bisa janji 50.000 jam.
- Luwih saka adesif kanggo mburi, kita janji kanggo nggunakake bahan OIL GLUM tinimbang panas nyawiji, umume bakul liyane nggunakake panas nyawiji lan ngudani sing biasane ora diijini kanggo tetep kelet ndhuwur 24 jam. Band kita janji ora masalah ing stickiness.

Pangguna Anggota

0.0 saka 5
0
0
0
0
0
Tulis review

Durung ana review.

Dadi sing pertama nyemak "ALED LIGHT 5050 RGB LED Strip 5m Length 12V Multicolor 44-Button Remote Control and Power Supply"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

ALED LIGHT 5050 RGB LED Strip 5m Panjang 12V Multicolor 44 Tombol Remote Control lan Sumber Daya
ALED LIGHT 5050 RGB LED Strip 5m Panjang 12V Multicolor 44 Tombol Remote Control lan Sumber Daya

$14,99

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang