Apple iPhone 13 Mini (512GB) - Jambon

- 23%

$1.159,00 $898,00

Kategori: Tag:

Layar Super Retina XDR 5,4 inci
Mode bioskop nambah ambane lapangan sing cethek lan kanthi otomatis ngalih fokus ing video
Sistem kamera dual 12MP majeng kanthi sudhut amba lan ultra amba, Gaya Foto, Smart HDR 4, Mode wengi lan ngrekam video 4K HDR kanthi Dolby Vision
Kamera ngarep TrueDepth 12 Mpx kanthi mode wengi lan ngrekam video 4K HDR kanthi Dolby Vision
Chip A15 Bionic kanggo kinerja cepet kilat
Muter maneh video nganti 17 jam
Desain sing kuat kanthi Perisai Keramik
Tahan banyu IP68 sing unggul ing industri
Sambungan 5G kanggo download super-cepet lan streaming kualitas dhuwur
iOS 15 karo fitur-fitur anyar sing entuk luwih akeh saka iPhone

Pangguna Anggota

0.0 saka 5
0
0
0
0
0
Tulis review

Durung ana review.

Dadi sing pertama nyemak "Apple iPhone 13 Mini (512 GB) - Jambon"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

Apple iPhone 13 Mini (512GB) - Jambon
Apple iPhone 13 Mini (512GB) - Jambon

$1.159,00 $898,00

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang