Aigostar -Bohlam LED 8W GU10, Lampu putih dingin 6400K, 600lm, Buram, ora bisa surem - Kotak 5 unit

$13,41

Kategori: Tag:

【SPESIFIKASI】 Bohlam LED GU10 8W. Suhu warna Cahya putih kelangan 6400K, 600 lumen. Sudut 120°-160°. efisiensi energi f.
【Instant On/Dhuwur CRI】 Sampeyan ora perlu ngenteni nganti padha dadi panas. CRI saka Aigostar mimpin bolam tansah ndhuwur 80, cedhak karo regane srengenge, supaya padha nggambarake werna nyata lan alam.
【Gampang dipasang】Sampurna kanggo kabeh jinis gaya ing omah, kantor lan toko. Gampang dipasang, kompatibel karo kabeh jinis lampu (meja, lantai lan langit-langit).
【HEMAT ENERGI】Lampu lilin LED nganggo daya 80% luwih murah tinimbang bolam pijar 48 watt. 25 jam urip.
【Pembungkusan sing luwih apik】 Kita tansah golek cara transportasi sing luwih aman, utamane kanggo nyegah bolam rusak nalika transportasi, kothak pengiriman anyar kita nyukupi syarat kasebut supaya sampeyan nampa bolam ing kahanan sing sampurna.

Pangguna Anggota

0.0 saka 5
0
0
0
0
0
Tulis review

Durung ana review.

Dadi wong pisanan sing nyemak "Aigostar -Bohlam LED 8W GU10, Lampu putih dingin 6400K, 600lm, Es, ora bisa surem - Kothak 5 unit"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

Aigostar -Bohlam LED 8W GU10, Lampu putih dingin 6400K, 600lm, Buram, ora bisa surem - Kotak 5 unit
Aigostar -Bohlam LED 8W GU10, Lampu putih dingin 6400K, 600lm, Buram, ora bisa surem - Kotak 5 unit

$13,41

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang