Camcorder 4K WiFi Video Camcorder karo Mikrofon IR Night Vision Full HD YouTube Vlogging Kamera 3.0 Inch IPS Layar Tutul 48MP

$179,99

Kategori: Tag:

【Kamera Video Digital Ultra HD 4K】 Camcorder nduweni resolusi video 4K/30fps lan resolusi gambar 48MP lan ndhukung zoom digital 16x. Kamera nduweni layar tutul 3,0-inch kanthi rotasi 270 derajat lan fungsi WiFi, IR night vision, webcam lan fungsi wifi. TV metu, fungsi ngaso, gerakan alon, deteksi gerakan, rekaman loop, rekaman seri, ngrekam pasuryan, fungsi kaendahan, timer poto, mode muter, pangayoman geter.
Sambungan WiFi lan remot kontrol: Camcorder WiFi 4K ngidini ndeleng remot, njupuk gambar lan ngrekam video. Langsung download APLIKASI "Roadcam" kanthi mindhai kode QR ing manual pangguna utawa telusuri Google Play. Aplikasi "RoadCam" ngowahi tablet utawa smartphone dadi remot wektu nyata kanggo ngontrol camcorder (rentang sing bener: 9,8ft). Nuduhake foto lan video ing Facebook, YouTube lan media sosial liyane.
【Infrared Night Vision & Network Camera Function】Kamera video nduweni fungsi night vision inframerah, sing bisa ngrekam gambar lan video sing cetha sanajan ing kondisi cahya lan peteng. Camcorder uga nduweni fungsi webcam. Sampeyan bisa nggunakake kabel USB kanggo nyambung menyang komputer ing mode kamera PC kanggo nelpon video karo kanca lan kulawarga.
【Mikrofon Eksternal lan Tudung Lensa】 Kamera dilengkapi mikropon eksternal lan tudung lensa. Mikropon eksternal kanthi efektif bisa nyuda gangguan sajrone ngrekam lan kanthi mangkono nambah stabilitas audio. Tudung lensa bisa nglindhungi lensa kamera saka karusakan sing ora disengaja lan nyegah cahya sing nyimpang saka mlebu lensa.
【Kamera Video Multi-Fungsi】Kamera bisa ngaso nalika ngisi daya, njupuk rekaman burst / burst / rekaman time-lapse / gerakan alon / ngrekam, sing ngidini sampeyan ngalami mode rekaman sing luwih menarik. Iki uga minangka hadiah Natal utawa ulang tahun sing apik kanggo kulawarga lan kanca-kanca. Yen sampeyan duwe pitakonan, please aran gratis kanggo hubungi kita.

Pangguna Anggota

0.0 saka 5
0
0
0
0
0
Tulis review

Durung ana review.

Dadi sing pertama nyemak "Kamera Camcorder Video WiFi 4K karo Mikropon IR Night Vision Full HD Kamera Vlogging YouTube 3.0 Inch Layar Tutul IPS 48MP"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

Camcorder 4K WiFi Video Camcorder karo Mikrofon IR Night Vision Full HD YouTube Vlogging Kamera 3.0 Inch IPS Layar Tutul 48MP
Camcorder 4K WiFi Video Camcorder karo Mikrofon IR Night Vision Full HD YouTube Vlogging Kamera 3.0 Inch IPS Layar Tutul 48MP

$179,99

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang