Headphone Bluetooth, Headphone Bluetooth 5.0 Nirkabel Tahan Air HOMSCAM dengan Mode Game QCY HiFi Mini Kembar Stereo Bluetooth In-Ear dengan Kotak Pengisian

$29,98

Kategori: Tag:

Kontrol tutul cerdas - Tutul kontrol tutul kanggo mbukak kunci pengalaman anyar headphone Bluetooth nirkabel. Akses gampang kanggo telpon lan manajemen musik kanthi gampang amarga panel tutul multi-fungsi, telpon lan asisten swara kaya Siri ora mbutuhake mencet tombol.
Bluetooth 5.0 lan 25 jam - Chip berteknologi tinggi kanthi bluetooth 5.0 paling anyar njamin transmisi stabil lan cepet tanpa gangguan. Udakara 4-5 jam kanggo saben pangisian daya lan 5 biaya tambahan ing baterei kothak transportasi kanggo nambah pengalaman sampeyan karo dheweke. Cukup kanggo nggunakake apa wae kaya telpon, musik, olahraga.
Mikrofon Ganda & Panggilan Bebas Celah - Earbud nirkabel nganggo chip profesional. Dheweke duwe rong mikropon sing mbatalake gangguan sing ngilangi kabeh gangguan ing sekitar sampeyan lan entuk telpon kanthi kualitas dhuwur. Dibandhingake karo kuping Bluetooth normal, nggawe awak luwih dawa ngidini mikropon nyedhaki tutuk supaya swara sampeyan bakal luwih apik dirungokake kanggo komunikasi sing luwih apik.
Siji Langkah Pasangan - Lair dadi nyaman, headset Bluetooth gampang banget kanggo operate. Njupuk headphone metu saka kothak lan temokake ing dhaptar bluetooth. Sing carane prasaja iku kanggo duwe pasangan. Nalika sampeyan nggunakake, sijine siji kuping maneh ing kothak lan liyane bakal terus muni. Uga, yen sampeyan njupuk metu maneh bakal nyambung mung kanggo terus ngrungokake. Babar pisan nirkabel!
Siji Langkah Pasangan - Lair dadi nyaman, headset Bluetooth gampang banget kanggo operate. Njupuk headphone metu saka kothak lan temokake ing dhaptar bluetooth. Sing carane prasaja iku kanggo duwe pasangan. Nalika sampeyan nggunakake, sijine siji kuping maneh ing kothak lan liyane bakal terus muni. Uga, yen sampeyan njupuk metu maneh bakal nyambung mung kanggo terus ngrungokake. Babar pisan nirkabel!

Pangguna Anggota

0.0 saka 5
0
0
0
0
0
Tulis review

Durung ana review.

Dadi sing pertama nyemak "Headphone Bluetooth, Headphone Bluetooth 5.0 Nirkabel Tahan Air HOMSCAM kanthi Mode Game QCY HiFi Mini Kembar Stereo Bluetooth In-Ear kanthi Kotak Pangisian Daya"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

Headphone Bluetooth, Headphone Bluetooth 5.0 Nirkabel Tahan Air HOMSCAM dengan Mode Game QCY HiFi Mini Kembar Stereo Bluetooth In-Ear dengan Kotak Pengisian
Headphone Bluetooth, Headphone Bluetooth 5.0 Nirkabel Tahan Air HOMSCAM dengan Mode Game QCY HiFi Mini Kembar Stereo Bluetooth In-Ear dengan Kotak Pengisian

$29,98

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang