Hotwav W10: fitur, Bukak lan rega

nambah review Panjenengan

$100,00

Tag:

Sawise diluncurake smartphone T5 Pro sing paling terjangkau, Hotwav lagi nyiapake piranti kasar liyane. Kaya T5 Pro, Hotwav W10 sing bakal teka bakal target pasar smartphone kasar sing terjangkau kanthi identitas dhewe.

Hotwav W10 minangka smartphone anyar sing kuat lan murah kanthi sambungan 4G. Model iki wis didol ing Aliexpress. Elinga yen rega sing dituduhake dudu rega sing nyata. Piranti kasebut bakal kasedhiya wiwit tanggal 27 Juni, kanthi rega sekitar 95 euro utawa 99USD.

Hotwave W10 review

Ngomong babagan identitas, Hotwav W10 bakal didhukung baterei 15.000mAh, sing pisanan saka perusahaan kasebut. Kajaba iku, telpon bakal nawakake Android 12 paling anyar saka Google ing kothak kasebut.

Spesifikasi teknis Hotwav W10

  • Merk: Hotwave
  • Jeneng: W10
  • Werna kasedhiya: ireng
  • Tipe SIM: Nano SIM
  • Sistem operasi: Android 12
  • Chipset: Mediatek MT6761
  • CPU: Quad core 2GHz Cortex-A53
  • GPU: PowerVR GE8300
  • Layar: IPS
  • Ukuran: 6,53 inci
  • Resolusi: 720 x 1600 px
  • Multi-tutul: Ya
  • Memori RAM: 4 GB
  • Panyimpenan internal: 32 GB
  • Panyimpenan njaba: microSD
  • Kamera ngarep: 5 MP
  • Kamera mburi: 13 MP
  • Bluetooth: 4.2
  • GPS: A-GPS, GLONASS
  • NFC: Ora
  • Radio FM: Nggih
  • USB: USB Tipe-C
  • Baterei: Li-Ion 15.000 mAh

Desain

Hotwav W10 kudu dadi smartphone kasar sing terjangkau kanthi desain sing nggabungake unsur teknologi dhuwur kanthi warna dominan sing prasaja nanging klasik (oranye lan ireng). Smartphone kudu bisa tahan kahanan lingkungan sing atos lan memenuhi standar IP68, IP69K, lan MIL-STD810G.

Hotwav W10 nduweni layar 6,53 inci kanthi resolusi 720 x 1440 piksel, bisa nggayuh padhange 450 nits, lan 269PPI. Layar minangka panel IPS lan nduweni kedudukan ing wangun tetes banyu ing tengah. Ukurané 168,8 x 82,5 x 15 mm déné boboté 279 gram. Wis mburi karet premium.

Mobile Hotwav W10 Review

hardware

Hotwav W10 dilengkapi chip Mediatek MT6761 Helio A22 (12nm) sing ndhukung mode jaringan GSM / HSPA / LTE, kanthi prosesor quad-core Cortex-A53 kanthi jam 2,0Ghz. Kanggo grafis, dilengkapi PowerVR GE8320. Iki dipasangake karo 4GB RAM plus panyimpenan internal 32GB.

Mobile Hotwav W10 Review

Memori bisa ditambahi nggunakake kertu memori lan operasi ing model SIM dual uga bisa.

Fitur

Kajaba iku, smartphone nggunakake kamera ngarep 5 MP, kanggo selfies lan video calls. Kamera utama yaiku sudhut amba 13MP f/1.8 lan kamera ambane 0.3MP QVGA f/2.4. Saliyane desain njaba sing apik banget, telpon uga nduweni awak IP68/69K sing tahan banget lan awet lan baterei 15000mAh sing gedhe banget kanthi pangisi daya cepet 18W.

Mobile Hotwav W10 Review

Iki menehi pengalaman unprecedented kanggo pangguna, apa main game, nonton video utawa ing acara outdoor. Kajaba iku, sistem pangisi daya cepet 18W ngidini pangisian daya lengkap sajrone wektu sing cendhak.

Kajaba iku, isih duwe port jack 3,5mm, sensor bekas driji sing dipasang ing sisih, lan sensor biasa kaya akselerometer, jarak, lan kompas. Ora duwe NFC nanging duwe Bluetooth 5.0 lan A-GPS, GLONASS, BeiDou, Galileo, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Wi-Fi Direct, hotspot lan ngisi daya liwat port USB Type-C.

Mobile Hotwav W10 Review

kesimpulan

El Hotwav W10 Kab iku smartphone nggronjal anyar saka account sing kedhaftar bakal pengin ing rega minangka competitive minangka watara 95 euro utawa 99 dolar, nalika nawakake specifications kinerja dhuwur. Smartphone iki bakal didol tanggal 27 Juni ing Aliexpress.

Apa iku Hotwav?

Didegaké ing Shenzhen ing 2008. hotwav minangka perusahaan global sing darmabakti kanggo nyedhiyakake telpon seluler lan layanan sing luwih disenengi kanggo konsumen lokal ing pasar berkembang. Sawise 10 taun ekspansi, perusahaan wis dadi perusahaan teknologi dhuwur lan entuk dhukungan lan kepercayaan jangka panjang saka para pelanggan.

Saka R&D, desain lan manufaktur nganti layanan dodolan lan sawise dodolan, Hotwav bisa ngontrol kabeh ekosistem industri sampeyan. Ing wektu sing padha, nindakake eksplorasi intensif lan praktik sing bermanfaat ing bidang inovasi teknologi, ora mung ngembangake tim pangembangan sing berkualitas lan duwe bathi, nanging uga nggawe pusat riset lan pangembangan tingkat internasional.

Perusahaan kasebut nyoba ngrebut pangsa pasar sing luwih gedhe lan nguatake pangembangan bisnis merek independen lan uga ngoptimalake sistem OEM kanggo nyedhiyakake layanan sing luwih cepet lan luwih apik kanggo para pelanggan ing saindenging jagad. Saiki pasar perusahaan kalebu Dubai, Rusia, Indonesia, Meksiko, Kolombia lan wilayah liyane ing donya.

Pangguna Anggota

0.0 saka 5
0
0
0
0
0
Tulis review

Durung ana review.

Dadi sing pertama mriksa "Hotwav W10: fitur, peluncuran lan rega"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

Hotwav W10: fitur, Bukak lan rega
Hotwav W10: fitur, Bukak lan rega
TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang