Smart Watch Women, Smartwatch karo Heart Rate Monitor, Sleep Monitor, Pedometer lan Kalori, Gelang Aktivitas Anti banyu kanggo Android lan iOS

$37,99

Kategori: Tag:

📱【1,47″ Layar Tutul Lengkap】Desain anyar, dial persegi dowo, layar mikro-mlengkung iki menehi pengalaman visual lan pangguna sing unik. Ana enem dial, lan pola layar cute terus dianyari kanggo kita milih saka. Kita uga bisa kanthi bebas ngatur tampilan jam tangan, sing bisa nggawe jam tangan pinter katon unik. Iku slim, uga entheng lan praktis, sing ora ana watesan
💗💤【Pemantauan Kesehatan Komprehensif】: Jam tangan pinter pria wanita iki bisa mbantu ngukur detak jantung, tekanan getih lan oksigen getih. Iki menehi analisis lengkap babagan kualitas turu (turu, turu entheng lan wektu). mbantu kita Ngembangake gaya urip sing luwih sehat. Kita bisa ndeleng informasi kesehatan sawayah-wayah. (Cathetan: data iki ora kanggo tujuan medis)
🏄【Waterproof Sports Watch & All-Day Activity Tracking】Iki smartwatch dirancang nganggo IP67 anti banyu bisa nglindhungi kita saka cipratan, udan lan kringet. Ndhukung 25 mode olahraga (mlaku, mlaku-mlaku, badminton, cycling, basket, bal-balan), uga nglacak langkah kita, menit aktif, jarak tempuh lan kalori sing diobong, kita bisa nyetel target olahraga saben dina ing app lan entuk.
📸【Wawasan Multifungsi & Pangeling Pesen】Sambungake jam tangan pinter iki karo telpon, kita bisa nampa kabar saka Facebook, Whats App, Instagram, Twitter, lsp lan uga nolak telpon mlebu. Ora bakal kelangan apa-apa sing penting. Ana uga fitur praktis kayata ngawasi periode fisiologis wanita, timer, stopwatch, golek telponku, pangeling sedentary, kontrol musik, kontrol kamera lan tampilan wektu.
🎁【Smart Watch for Android IOS Phones and Best Gift】Smart watch lanang wadon kompatibel karo IOS 9.0 / Android 4.0 / HarmonyOS 2.0 / Bluetooth 4.0 lan ndhuwur smartphone. Jam tangan cerdas Dibangun ing baterei 145mAh, nikmati wektu kerja nganti 3-5 dina kanthi ngisi daya mung 2 jam. Jam tangan pinter putih iki uga minangka hadiah sing paling apik kanggo kulawarga lan kanca, cocog kanggo lanang lan wadon.

Pangguna Anggota

0.0 saka 5
0
0
0
0
0
Tulis review

Durung ana review.

Dadi sing pertama kanggo mriksa "Smart Watch for Women, Smartwatch with Heart Rate Monitor, Sleep Monitor, Pedometer lan Kalori, Gelang Aktivitas Anti Air kanggo Android lan iOS"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

Smart Watch Women, Smartwatch karo Heart Rate Monitor, Sleep Monitor, Pedometer lan Kalori, Gelang Aktivitas Anti banyu kanggo Android lan iOS
Smart Watch Women, Smartwatch karo Heart Rate Monitor, Sleep Monitor, Pedometer lan Kalori, Gelang Aktivitas Anti banyu kanggo Android lan iOS

$37,99

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang