Agfa 35mm Kamera Analog Foto Cilik Brown + Black + Baterei + Full Dikembangaké Film + Gambar

$70,43

Kategori: Tag:

Set kamera nganggo film ireng lan putih (AgfaPhoto, Kodak utawa FujiFilm kanggo 36 foto) + baterei + pangembangan gambar lengkap
Bisa digunakake maneh, mung tuku film lan baterei.
Kamera kanggo foto warna lan ireng putih
Alternatif kanggo kamera nganggo, ora ngganti kamera, mung film
A fun gedhe gambar karo gambar nyata kaya woh

Pangguna Anggota

0.0 saka 5
0
0
0
0
0
Tulis review

Durung ana review.

Dadi sing pertama nyemak "Kamera Analog Foto Cilik Agfa 35mm, Coklat + Ireng + Baterei + Film Pangembangan Lengkap + Gambar"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

Agfa 35mm Kamera Analog Foto Cilik Brown + Black + Baterei + Full Dikembangaké Film + Gambar
Agfa 35mm Kamera Analog Foto Cilik Brown + Black + Baterei + Full Dikembangaké Film + Gambar

$70,43

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang