Foto AGFA - Kamera Digital Kompak kanthi Sensor CMOS 21 Megapiksel, Zoom Digital 8x lan Layar LCD, Warna Abang

$69,00

Kategori: Tag:

21 megapiksel, sensor CMOS
8x digital zoom
Layar LCD 2,4 inci
Resolusi video HD 1280 x 720
Isi: Agfa Photo DC5200 – Kamera digital (21 Mpx, 8x zoom), abang

Pangguna Anggota

0.0 saka 5
0
0
0
0
0
Tulis review

Durung ana review.

Dadi sing pertama nyemak "Foto AGFA - Kamera Digital Kompak kanthi Sensor CMOS 21 Megapiksel, Zoom Digital 8x lan Layar LCD, Warna Abang"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

Foto AGFA - Kamera Digital Kompak kanthi Sensor CMOS 21 Megapiksel, Zoom Digital 8x lan Layar LCD, Warna Abang
Foto AGFA - Kamera Digital Kompak kanthi Sensor CMOS 21 Megapiksel, Zoom Digital 8x lan Layar LCD, Warna Abang

$69,00

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang