Nokia Smart TV 3200A, 32 inci, 80 cm, Android TV, Full HD, HDR10, DVB-C/S2/T2, Netflix, Prime Video, Disney+

$274,90

Kategori: Tag:

Sistem Operasi: Android TVTM kanthi luwih saka 7000 aplikasi streaming, musik, game lan liya-liyane
Layanan streaming sing kompatibel*: Netflix, YouTube, Prime Video, Disney+, lsp.
Kontrol Swara Asisten Google: Asisten pinter sing muter video YouTube favorit, stream blockbuster paling anyar, utawa informasi online Google saka cuaca menyang warta mung kanthi printah swara cepet.
Triple tuner: kanggo nampa saluran TV favorit liwat antena terrestrial (DVB-T2), satelit (DVB-S2) utawa kabel (DVB-C)
Chromecast sing dibangun: supaya gampang ngirim konten saka smartphone menyang TV

Pangguna Anggota

0.0 saka 5
0
0
0
0
0
Tulis review

Durung ana review.

Dadi sing pertama nyemak "Nokia Smart TV 3200A, 32 inci, 80 cm, Android TV, Full HD, HDR10, DVB-C/S2/T2, Netflix, Prime Video, Disney+"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

Nokia Smart TV 3200A, 32 inci, 80 cm, Android TV, Full HD, HDR10, DVB-C/S2/T2, Netflix, Prime Video, Disney+
Nokia Smart TV 3200A, 32 inci, 80 cm, Android TV, Full HD, HDR10, DVB-C/S2/T2, Netflix, Prime Video, Disney+

$274,90

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang