Panasonic TX-43HX600EZ LCD 4K Smart TV 43″ (Dolby Atmos, Dolby Vision, Amazon Alexa Compatible, Google Assistant Compatible, 4 Port HDMI, USB, WiFi)- Ireng

$539,99

Kategori: Tag:

4K HDR LCD TV: Seneng nganti 4 kaping rinci HDTV. Teknologi HDR Panasonic (High Dynamic Range) nambah warna lan padhang gambar.
Dolby Atmos: Kejelasan, kasugihan lan ambane swara sing nggumunake nggawe lapangan swara 3D saka ngendi swasana optimal mili.
Dolby Vision: Werna paling apik, kontras paling apik lan padhang paling apik karo cakram Blu-ray Dolby Vision UHD lan layanan streaming kanthi pangaturan gambar HDR kanggo kualitas pemandangan-by-scene sing durung tau katon sadurunge.
Kompatibel karo Alexa: Ngganti saluran, nguripake volume utawa mateni TV, kabeh iki sampeyan bisa nindakake mung karo swara lan piranti Alexa. Becik nalika tangan kebak utawa sampeyan ora bisa nemokake remot.
Smart TV: Aja diwatesi menyang saluran TV tradisional lan gampang nyambung menyang Internet amarga Wi-Fi terpadu. Akses layanan video kaya YouTube utawa Netflix.
Ukuran layar: 65.0 inci; Jumlah port HDMI: 3

Pangguna Anggota

0.0 saka 5
0
0
0
0
0
Tulis review

Durung ana review.

Dadi sing pertama nyemak "Panasonic TX-43HX600EZ LCD 4K Smart TV 43" (Dolby Atmos, Dolby Vision, Amazon Alexa Compatible, Google Assistant Compatible, 4 Port HDMI, USB, WiFi)- Ireng"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

Panasonic TX-43HX600EZ LCD 4K Smart TV 43″ (Dolby Atmos, Dolby Vision, Amazon Alexa Compatible, Google Assistant Compatible, 4 Port HDMI, USB, WiFi)- Ireng
Panasonic TX-43HX600EZ LCD 4K Smart TV 43″ (Dolby Atmos, Dolby Vision, Amazon Alexa Compatible, Google Assistant Compatible, 4 Port HDMI, USB, WiFi)- Ireng

$539,99

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang