Hotwav T5 Pro: fitur, Bukak lan rega

nambah review Panjenengan

$99,99

Tag:

Nalika nerangake smartphone, ora ana ukuran sing cocog kanggo kabeh. Kanggo sawetara wong, piranti alus sing pas ing telapak tangan luwih saka cukup.

Nanging kanggo wong liya sing butuh kekuwatan sing luwih sithik ing uripe, smartphone sing bisa dikalahake yaiku apa sing digoleki. Yen sampeyan salah siji saka wong, Hotwav T5 Pro telpon sampurna kanggo sampeyan. Kanthi spek njaba sing kasar lan imbang, telpon iki mesthi bakal ngematake. Dadi yen sampeyan lagi looking for soko sing bisa njupuk apa wae sing uncalan ing, Hotwav T5 Pro smartphone kanggo sampeyan.

Hotwav T5 Pro review

Saiki Hotwav, ngenalake smartphone sing anyar, Hotwav T5 Pro, kanthi sawetara upgrade lan fitur sing luar biasa sing ningkatake standar, supaya merek kasebut uga bisa ngadeg ing lapangan industri iki. Hotwav T5 Pro wis didol sapisanan, kanthi tawaran manuk awal kanggo pangguna awal.

Mobile Hotwav T5 Pro Review

Hotwav T5 Pro minangka piranti paling anyar ing penawaran Hotwav sing kuat, kalebu piranti sing cocog kanggo wong-wong sing ngentekake wektu akeh ing njaba ruangan lan butuh umur baterei sing luwih dawa, konektivitas terjamin, navigasi lan fitur kamera sing ngidini dheweke njupuk momen petualangan lan nyengsemake. malang alam.

Mbedakake dhewe saka sembarang leluhur ing baris iki, Hotwav T5 Pro wis dikempalken karo kualitas specifications lan fitur, kanggo sawetara jeneng, 6″ Full Fit HD + tampilan résolusi karo maksimum padhange 380nits. Layar smartphone iki uga nduweni proteksi mata.

Soc MediaTek Helio A22

Mobile Hotwav T5 Pro Review

Mediatek Helio A22 duwe papat intine Cortex A53 kanthi kecepatan maksimal 2,0GHz. Mediatek nyatakake nalika iku minangka pabrikan pertama sing nyelehake chipset, kanthi proses manufaktur 12nm kanggo mid-range. Chipset iki dilengkapi karo Mediatek's Neuropilot, sing dilengkapi dhukungan kanggo TensorFlow, TF Lite, Caffe, lan Caffe 2. Sampeyan bisa milih fungsi AI sing paling apik kanggo efisiensi sing luwih gedhe. SoC iki dipasangake karo 4GB RAM lan panyimpenan internal 32GB.

Kamera

Ing babagan fotografi, Hotwav T5 Pro dilengkapi modul mburi sing kasusun saka sensor utama 13MP kanthi aperture f1.8 saka Samsung, bebarengan karo sensor potret 2MP lan uga lampu kilat LED dual. Saliyane modul mburi iki, ing ngarep kita terus nemokake kamera AI 5MP kanthi aperture f2.4 kanggo selfie lan panggilan video.

Batere 7500mAh

Kanggo penyayang telpon seluler kasar, baterei ndhuwur-rata-rata mesthi kudu. Hotwav T5 Pro nduwe baterei kapasitas 7500mAh. Nanging kanggo nyepetake wektu pangisian daya, ndhukung pangisi daya cepet 33W sing mung butuh 1,5 jam kanggo ngisi baterei 8380mAh kanthi kebak.

Sistem operasi Android 12

Mobile Hotwav T5 Pro Review

Hotwav T5 pro wis diinstal saka pabrik karo versi paling anyar saka Android 12. Nganyari paling anyar kanggo sistem operasi Google iki ndadekke sawetara fitur anyar kanggo piranti seluler. Piranti lunak iki dilengkapi karo kustomisasi sethithik banget saka Hotwav, nanging ndadekke fitur-fitur inovatif sing biasa ana ing versi Google OS iki. Ing tembung liyane, ora ana UI khusus ing kene, nanging pengalaman Android saham.

Kekuwatan miturut MIL-STD-810G

Mobile Hotwav T5 Pro Review

Telpon kasar Hotwav wis diuji sacara ekstensif sajrone pirang-pirang taun. Dheweke tahan ing lingkungan sing paling angel. Versi MIL-STD-810 iki kalebu akeh owah-owahan saka sing sadurunge. Lan kaya saingan apa wae, cocog karo rating anti banyu IP68 lan IP69K.

Spesifikasi liyane

Mobile Hotwav T5 Pro Review

Saliyane kabeh iki, Hotwav T5 Pro kompatibel karo jaringan 4G LTE, ing pita B1 / B3 / B7 / B8 / B19 / B20. Kanggo keamanan tambahan, uga duwe sensor bekas driji ing mburi, ing ngisor modul kamera, sing, miturut merek, cepet banget kanthi wektu bukak kunci 0,19 nganti 0,35 detik. Smartphone duwe sawetara aplikasi ruangan sing migunani, saka kompas nganti meter swara. Merek kasebut nyebutake Toolkit Outdoors. Smartphone uga duwe GPS + Glonass lan Beidou + Galileo, kanggo posisi sing luwih apik.

Rega lan kasedhiyan

Hotwav T5 Pro minangka telpon sing luar biasa kanthi regane mung $89.99 kanthi kupon $5 ing AliExpress. Smartphone sing kuwat lan terjangkau iki bakal kasedhiya kanggo tuku wiwit 2 Mei.

Pangguna Anggota

0.0 saka 5
0
0
0
0
0
Tulis review

Durung ana review.

Dadi sing pertama mriksa "Hotwav T5 Pro: fitur, peluncuran lan rega"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

Hotwav T5 Pro: fitur, Bukak lan rega
Hotwav T5 Pro: fitur, Bukak lan rega
TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang