Smartwatch Smart Watch Pria Heart Rate Monitor: Waterproof IP68 Digital Bracelet Smart Activity with Sleep Monitor Kalori Stopwatch Pedometer 1.32 Inch Sports Watch kanggo iOS Android

$53,99

Kategori: Tag:

Smartwatch Multifungsi: Jam tangan pinter kanggo pria duwe tracker fitness sing cerdas (langkah, kalori, jarak), pemantauan denyut jantung lan tekanan darah, ngawasi turu, 8 mode olahraga, stopwatch, ramalan cuaca, kontrol kamera, kontrol musik, jam weker, lsp. Ora mung iku, nalika telpon nampa pangeling telpon lan Facebook, WhatsApp, Twitter, Instagram lan informasi liyane, smartwatch bluetooth bakal kedher kanggo ngelingake sampeyan.
Jam tangan pinter layar gedhe: Jam digital nggunakake layar warna TFT 1.32 inci kanthi resolusi 360 * 360, menehi pengalaman definisi dhuwur sing durung tau sadurunge. Teknologi tutul layar wutuh lan chip berteknologi tinggi paling anyar nggawe operasi gampang lan lancar. Kajaba iku, jam tangan cerdas bunder duwe akeh panggilan sing bisa didownload lan digunakake, lan sampeyan uga bisa ngunggah foto minangka wallpaper nonton olahraga.
Jam Tangan Multi-Olahraga Waterproof IP68: Jam fitness pria duwe 8 mode kerja sing bisa dipilih, kalebu mlaku, nglangi, basket lan badminton. Jam tangan mlaku uga bisa ngrekam langkah, kalori, jarak, wektu olahraga, lan data output kanthi akurat kanggo dideleng ing aplikasi Da Fit. Jam tangan renang cocog karo standar anti banyu IP68 internasional, bisa gampang ngatasi kringet, udan, banyu lan pemandangan liyane, lan seneng olahraga.
Jam Tangan Pintar Kesehatan: Jam tangan pinter ios duwe sensor canggih sing bisa ngrekam kanthi akurat detak jantung wektu nyata, supaya sampeyan bisa luwih ngerti awak. Ing wayah wengi, jam tangan digital pria bisa ngawasi turu kanthi otomatis (turu turu, turu entheng). Desain padhang sing bisa diatur, supaya sampeyan bisa ndeleng kanthi jelas informasi saka wong band pinter tanpa dipikirake dina utawa wengi
Kompatibel & Liyane: Jam tangan pinter ireng kompatibel karo tangan pinter karo Android 6.0 lan ndhuwur lan IOS9.0 lan ndhuwur. Baterei telpon smartwatch yaiku 210mAh lan bisa digunakake nganti 7-15 dina sawise ngisi daya sajrone 2 jam, lan uga nduweni wektu siyaga suwene 45 dina. Uga, smartwatch nglangi duwe 2048 lan game manuk mabur. Paket jam tangan pinter uga duwe tali silikon lan tali kulit kanggo pilihan sampeyan

Pangguna Anggota

0.0 saka 5
0
0
0
0
0
Tulis review

Durung ana review.

Dadi sing pertama nyemak "Smartwatch Smart Watch Men Heart Rate Monitor: Waterproof IP68 Digital Bracelet Smart Activity with Sleep Monitor Kalori Stopwatch Pedometer 1.32 Inch Sports Watch kanggo iOS Android"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

Smartwatch Smart Watch Pria Heart Rate Monitor: Waterproof IP68 Digital Bracelet Smart Activity with Sleep Monitor Kalori Stopwatch Pedometer 1.32 Inch Sports Watch kanggo iOS Android
Smartwatch Smart Watch Pria Heart Rate Monitor: Waterproof IP68 Digital Bracelet Smart Activity with Sleep Monitor Kalori Stopwatch Pedometer 1.32 Inch Sports Watch kanggo iOS Android

$53,99

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang