Sony DSC-W810 – 20.1 Mp kamera kompak (2.7″ layar, 6x optical zoom, digital stabilizer), ireng

$155,89

Kategori: Tag:

Kamera kompak kanthi sensor CCD Super HAD 20.1 MP
6x lensa zoom optik lan mode video HD 720p
Fokus otomatis lan mode Partai sing dibangun
Njupuk gambar panorama kanthi sapuan 360°
Werna: ireng

Pangguna Anggota

0.0 saka 5
0
0
0
0
0
Tulis review

Durung ana review.

Dadi sing pertama nyemak "Kamera kompak Sony DSC-W810 - 20.1 Mp (layar 2.7″, zoom optik 6x, stabilizer digital), ireng”

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

Sony DSC-W810 – 20.1 Mp kamera kompak (2.7″ layar, 6x optical zoom, digital stabilizer), ireng
Sony DSC-W810 – 20.1 Mp kamera kompak (2.7″ layar, 6x optical zoom, digital stabilizer), ireng

$155,89

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang