SoundPEATS Watch 1 Smartwatch IP68 Smart Watch karo 1.4″ Layar Tutul, karo Heart Rate Monitor Stopwatch Sleep Monitor Pedometer Smart Activity Gelang kanggo Pria Wanita 12 Mode Olahraga

$52,99

Kategori: Tag:

📩【Pengeling Pesen & Fitur Liyane】: Nampa kabar telpon, SMS lan SNS ing bangkekan, tetep nyambung karo jagad iki. Jam tangan multifungsi iki uga duwe akeh alat praktis, kayata pengontrol wektu / musik / latihan ambegan / stopwatch, countdown / jam weker / pangeling sedentary.
⛹️‍♀️【Fitness Tracker & 12 Olahraga Mode】: SoundPEATS Watch 1 kanthi akurat ngrekam langkah saben dina, jarak, kalori sing diobong, lan sampeyan bisa entuk data kumulatif minggu / wulan liwat aplikasi SOUNDPEATS SPORTS. Uga ndhukung 12 mode olahraga, menehi motivasi kanggo nggayuh tujuan olahraga kanthi statistik wektu nyata.
🛌【Monitor Detak Jantung & Kualitas Turu】: Kanthi sensor detak jantung optik basis bangkekan, tracker fitness bisa ngawasi detak jantung wektu nyata ing bangkekan sedina muput. Jam fitness iki uga kanthi otomatis ngrekam kegiatan turu; Entuk analisis kualitas turu ilmiah lan wawasan sehat kanthi aplikasi SOUNDPEATS SPORTS.
⌚【Layar 1.4-inci & Nyaman Dipakani】: Jam tangan pinter iki dilengkapi layar demek warna 1.4-inci lan 5 pasuryan jam tangan sing bisa dikustomisasi, supaya gampang digunakake lan maca data. Pita sing bisa diatur saka jam tangan sing entheng iki pas karo bangkekan antarane 6 nganti 23 cm (girth), cocog kanggo pria, wanita lan remaja.
💟【IP68 Waterproof & 260mAh Battery】: Jam olahraga iki tahan banyu IP68, dadi sampeyan bisa nganggo ing adus lan nglangi. Kanthi baterei 260mAh sing dibangun, bisa ngawasi detak jantung nganti 15 dina.

Pangguna Anggota

0.0 saka 5
0
0
0
0
0
Tulis review

Durung ana review.

Dadi sing pertama nyemak "SoundPEATS Watch 1 Smartwatch IP68 Smart Watch kanthi Layar Tutul 1.4", kanthi Heart Rate Monitor Stopwatch Sleep Monitor Pedometer Smart Activity Gelang kanggo Pria Wanita 12 Mode Olahraga"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

SoundPEATS Watch 1 Smartwatch IP68 Smart Watch karo 1.4″ Layar Tutul, karo Heart Rate Monitor Stopwatch Sleep Monitor Pedometer Smart Activity Gelang kanggo Pria Wanita 12 Mode Olahraga
SoundPEATS Watch 1 Smartwatch IP68 Smart Watch karo 1.4″ Layar Tutul, karo Heart Rate Monitor Stopwatch Sleep Monitor Pedometer Smart Activity Gelang kanggo Pria Wanita 12 Mode Olahraga

$52,99

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang