Samsung TV QLED 4K 2022 65Q64B – 65″ Smart TV kanthi Resolusi 4K, Volume Warna 100%, Prosesor QLED 4K Lite, Quantum HDR10+, Multi View lan Mode Game Panoramik lan Alexa terpadu

$1.099,99

Kategori: Tag:

Volume Warna 100%: Ngonversi cahya dadi luwih saka 1.000 milyar warna, ing tingkat padhang apa wae, kanthi teknologi Quantum dot anorganik.
Kuantum HDR10+: Nemu kekuwatan saben gambar ngluwihi standar apa wae, nggawa detail lan kontras.
Multi View: Seneng nganti 4 konten bebarengan kanthi mbagi TV dadi pirang-pirang layar. Pilih ukuran lan volume saben.
Mode Game Panoramic lan Game Bar 2.0: Ngoptimalake game kanthi ndeleng luwih lengkap kanthi rasio layar ing 21:9 utawa 32:9 lan Game Bar anyar akses cepet menyang setelan.
Q-Symphony: Seneng kabeh speaker bebarengan. Teknologi Samsung eksklusif iki nyampur swara saka TV karo soundbar, tanpa mbatalake.

Pangguna Anggota

0.0 saka 5
0
0
0
0
0
Tulis review

Durung ana review.

Dadi sing pertama nyemak "Samsung TV QLED 4K 2022 65Q64B - 65″ Smart TV kanthi Resolusi 4K, Volume Warna 100%, Prosesor QLED 4K Lite, Quantum HDR10+, Multi View lan Mode Game Panoramik lan Alexa terpadu"

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

Samsung TV QLED 4K 2022 65Q64B – 65″ Smart TV kanthi Resolusi 4K, Volume Warna 100%, Prosesor QLED 4K Lite, Quantum HDR10+, Multi View lan Mode Game Panoramik lan Alexa terpadu
Samsung TV QLED 4K 2022 65Q64B – 65″ Smart TV kanthi Resolusi 4K, Volume Warna 100%, Prosesor QLED 4K Lite, Quantum HDR10+, Multi View lan Mode Game Panoramik lan Alexa terpadu

$1.099,99

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang