Apa Nicegram?

Speaker Smart Echo Dot

Sampeyan bisa uga wis krungu bab iku sadurunge, mbokmenawa ana hubungane karo masalah kaya pembajakan contone, nanging isih ora yakin apa Nicegram. Deleng ing ngisor iki kanggo rincian liyane babagan utusan nggunakake API Telegram!

  • Apa bedane antarane grup lan saluran ing Telegram?
  • Mung Penggemar | Apa iku, apa sing kudu lan apa situs wis dadi?

Apa Nicegram lan kepiye cara kerjane?

Nicegram minangka aplikasi olahpesen cepet sing dikembangake nganggo API Telegram. Iki tegese iku visual padha lan nuduhake sawetara fitur saka platform asli, nanging nawakake sawetara fitur beda.

Deleng apa Nicegram lan cara kerjane, aplikasi olahpesen sing nggunakake API Telegram (Gambar: Playback/Nicegram)

Antarane wong-wong mau, iku worth nyorot sawetara, kayata occlusion otomatis chats sing ora diakses asring banget, kamungkinan kanggo duwe nganti sepuluh profil tinimbang telung (minangka Originally dipun ginakaken ing aplikasi Telegram standar), folder adat lan tab lan penerusan anonim.

-
Porta 101 Podcast: Saben rong minggu tim TecnoBreak urusan karo relevan, topik curious lan asring kontrovèrsial related kanggo donya teknologi, internet lan inovasi. Aja lali kanggo tindakake kita.
-

Gabung saluran sing diblokir dening Telegram

Salah sawijining alasan kenapa Nicegram dadi metu amarga ngidini lan nggampangake akses menyang saluran sing diblokir ing Telegram amarga nglanggar aturan lan kabijakan keamanan sing ditetepake dening perusahaan, yaiku, nuduhake sawetara jinis konten bajakan utawa pornografi. .

Apa ilegal nggunakake Nicegram?

Kaya Telegram, panggunaane ora ilegal. Apa sampeyan ora bisa nindakake mung nggunakake celah olahpesen kanggo ngakses isi ilegal, utawa malah yen legal, sampeyan ora yakin saka ngendi asale.

Ora umum yen konten kasebut digunakake kanggo nyebarake virus lan malware. Mula, penting banget kanggo njaga privasi lan data sampeyan, tansah ati-ati nalika ngakses pranala utawa kaca,

Faktor liyane sing kudu ditimbang yaiku klompok sing sampeyan coba akses bisa uga diblokir dening Telegram kanthi alasan sing adil. Elinga iki nalika nyoba ngakses konten sing diblokir amarga nglanggar kabijakan privasi.

Apa Nicegram aman?

Wiwit Nicegram nggunakake basis kode Telegram, kabeh obrolan individu sampeyan dienkripsi end-to-end. Wiwit utusan mbukak sumber, pangguna bisa ngakses lan ndeleng liwat kaca pangembang ing GitHub.

Pinter! Saiki sampeyan ngerti apa Nicegram, cara kerjane platform lan alasan kenapa dicethakaké.

Maca artikel babagan TecnoBreak.

Tren ing TecnoBreak:

  • Penjahat DC Comics nduweni kekuwatan sing ora cocog, saengga adaptasi film kasebut ora bisa ditindakake
  • barang manca | Nalika bagean 2 musim 4 ditayangake ing Netflix?
  • Strawberry Purnama: Kabeh babagan Acara Bulan Agung Juni
  • Diablo Immortal: syarat kanggo muter ing PC lan seluler
  • Korea Selatan vs Spanyol: Ing endi bisa nonton langsung pertandhingan tim nasional?

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang