Luna 2.0 cryptocurrency debut akhir minggu iki kanthi distribusi "gratis".

Kanthi ambruk cryptocurrency Luna, nalika koin ilang 99,9% saka regane, nyebabake rasa wedi lan devaluasi ing saindhenging pasar, tim pangembang kudu tumindak lan nggawe rencana kanggo mbangun maneh proyek kasebut, nggawa Luna urip. 2.0 .

Luna 2.0 cryptocurrency debut akhir minggu iki kanthi distribusi "gratis".

Komunitas wis kerja awan lan wengi kanggo koordinasi tekane jaringan anyar, nerangake Terraform Labs, perusahaan sing tanggung jawab kanggo Luna, ing kiriman Twitter. Sing tanggung jawab menehi komentar manawa peluncuran Luna 2.0 dijadwalake dina Setu iki (28), sekitar jam 06:00 UTC (3 am ing Spanyol).

Terraform Labs uga nggunakake jaringan sosial kanggo nerangake kaya apa peluncuran Luna 2.0 lan sapa sing bakal bisa nampa cryptocurrencies anyar. Ing kiriman ing Twitter, organisasi kasebut nerangake manawa validator utama bakal nampa file preultimate-genesis.json kanggo miwiti proses nggawe blok 1 saka rantai anyar, operasi kasebut bakal dikoordinasi dening perusahaan.

Miturut perusahaan, distribusi kasebut bakal liwat Airdrop, distribusi token utawa cryptocurrencies sing biasane gratis. Organisasi kasebut nerangake yen sawise jaringan anyar urip, versi paling anyar saka Luna bakal mbukak lan mata uang digital anyar bakal dituduhake.

Airdrop Moon 2.0

A kirim Terraform ing jaringan sosial Medium nerangake carane dhuwit recehan anyar bakal mbagekke. Kiriman kasebut ujar manawa jumlah Luna 2.0 sing bakal ditampa saben investor bakal ditemtokake dening jumlah Luna lan UST sing saiki ana utawa sadurunge "mati" cryptocurrency.

Jumlah LUNA sing bisa ditampa bakal ditemtokake dening jinis token sing sampeyan duwe ing jaringan lawas, suwene sampeyan duwe token kasebut (adhedhasar jepretan sadurunge lan sawise serangan), lan jumlah token sing disimpen. .

Perlu dicathet yen makelar utama, perusahaan sing adol cryptocurrencies, wis ngonfirmasi yen bakal melu Airdrop. Sanalika mata uang anyar kasedhiya, dheweke bakal kanthi otomatis nyebarake Luna 2.0 langsung menyang dompet pangguna sing nyukupi syarat sing ditampa.

Natalia
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang