(Mini-Review) Samsung Tab S8+: Tablet Android paling apik?

Apa sampeyan isih kelingan jagad pra-Covid? Ora bisa dipungkiri yen ing wektu iku donya tablet Android ora gampang dilewati, kanthi akeh manufaktur referensi ninggalake kapal meh saben taun, utawa fokus ing model sing luwih murah, amarga dheweke bisa lolos saka dominasi iPad.

Nanging, kanthi cara sing aneh banget, Samsung ora nate mudhun ing rute iki! Iku tansah ngluncurake kisaran Tab S, lan bisa uga matur nuwun banget, kita bisa ujar manawa ing taun 2022, iki minangka siji-sijine produsen sing duwe produk sing menarik ing pasar iki.

Sawise ujar kabeh iki, raksasa Korea Selatan wis mutusake, ing 2022, kanggo ngluncurake telung model paling apik! Saka Galaxy S8 sing luwih "andhap asor", liwat S8 +, lan mesthi, rampung gaweyan karo S8 Ultra!

Apa bedane? Apa Ultra luwih apik tinimbang 'Plus'?

Kaping pisanan, kabeh tim duwe Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 SoC anyar, sing saiki dadi CPU paling apik ing pasar. Nanging, ngerti sing ana sawetara owah-owahan menarik kanggo hardware, memori, panel, lan ukuran fisik piranti, lan mesthi ukuran layar.

(Review) Samsung Galaxy Tab S8 +: tablet Android paling apik ing pasar?

desain

Dadi, minangka piranti sing unggul, Samsung Galaxy Tab S8 + nawakake sentuhan kualitas sing ora bisa ditolak. Kita ngomong bab awak aluminium super-lancip, karo sudhut enviable, lan tampilan kasar saka 12,4 inci.

Dadi, ing mburi dina, ana aran banget narik kawigaten kene, kang bakal ninggalake sampeyan wareg, nanging ndhuwur kabeh, iku pancene ndadekke kanggo meja kualitas sing pengin ing ndhuwur Samsung tablet.

Kanggo ngrampungake ing lapangan iki, kita duwe ing sisih tengen tombol On / Off lan tombol sing ngontrol volume peralatan.

Ayo menyang spesifikasi!

Galaxy Tab S8+:

  • Layar: 12,4 inci, Super AMOLED, 120Hz, HDR10+
  • RAM: 8GB
  • Panyimpen: 128 GB utawa 256 GB, bisa ditambahi nganti 1 TB liwat MicroSD
  • UPC: Snapdragon 8 Gen1
  • GPU: Adreno 730
  • Baterei: 10090 mAh, ngisi daya nganti 45W nganggo kabel
  • Kamera: 13 MP utama + 6 MP mburi ultra sudhut / 12 MP ngarep
  • Konektivitas: 5G, Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2 lan S Pen
  • Resistensi: IP68
  • Ukuran: X x 185 285 5,7 mm
  • Bobot: 567 gram

Spesifikasi sing luar biasa, khas saka piranti Android sing paling dhuwur. Nyatane, dilengkapi karo Snapdragon 8 Gen1, kita duwe kinerja saben dina sing luwih unggul tinimbang S22 Ultra, smartphone paling dhuwur saka pabrikan sing padha kanggo 2022.

Layar

Yen sampeyan ndeleng foto, ing portal online, sing wis ana macem-macem teknologi kompresi ing ndhuwur, lan malah rahang sampeyan mudhun, sampeyan ngerti yen sampeyan ndeleng salah sawijining tampilan paling apik ing pasar. . Kanthi alesan sing apik, amarga ing kene aku bisa ujar manawa aku ngringkes pengalaman analisis, konfirmasi manawa kita ngomong babagan salah sawijining layar paling apik sing ana ing jagad seluler. panel apik tenan Super AMOLED, bisa 120HzHDR10 +, resolusi 1752 × 2800, 16: 10 aspek lan pangayoman Corning Gorilla Glass 5.

Kerja, muter, utawa nonton seri/film, ing layar iki... Apik tenan! Kualitas luwih saka apik, karo werna, kontras, etc… Kanggo menehi adoh lan ngedol. Ora kebeneran yen Samsung minangka salah sawijining jeneng utama ing produksi layar OLED.

tumindak

Ya, kabeh jajaran Galaxy S8, kalebu S8 + iki, dilengkapi Sanpdragon 8 Gen 1 4nm sing kuat banget, sing uga duwe GPU Adreno 730. Dadi, ing kene kita duwe SoC sing brutal, sing bisa ngatasi kabeh jinis panggunaan sing pengin diwenehake.

Kabeh ing kabeh, ing kene kita duwe tablet tanpa gangguan utawa telat sing ora dikarepake nalika mbukak aplikasi. Nyatane, iki menehi kamar Samsung kanggo nambah bagean mbukak akeh tugas. Nduwe luwih saka siji jendhela mbukak iku edan kanggo wong iki.

audio

"samsung tab s8 kab

Luar biasa ngomong cukup! lapangan saka audio terus ing Tab S8 + karo kualitas apik tenan, ngendi sampeyan bisa malah aran "jeroning swara". Kabeh iki thanks kanggo sistem sing wis papat pamicaradiatur dening Tim AKGsing mbantu njamin audio banter lan kajelasan gedhe.

"samsung tab s8 kab

Otonomi

Iki minangka lapangan sing bisa sampeyan lakoni saiki, kanthi santai.

Sawise kabeh, Samsung Galaxy Tab S8 + duwe baterei 10090mAh lan pangisi daya cepet 45W. Mangkono, merek njamin 13 jam puter maneh video sing ora mandheg, sing ing dina tes minangka pratelan sing wis kabukten.

Tegese, ing kene kita duwe baterei sing bakal tahan sedina muput kanthi tentrem kanthi luwih saka 10 jam rata-rata panggunaan terus-terusan!

"samsung tab s8 kab "samsung tab s8 kab

kamera

Sanajan tablet dudu piranti sing cocog kanggo njupuk kabeh foto lan video, nyatane Tab S8 + kaget. Ing kene kita duwe modul mburi sing berkualitas, sing dilengkapi sensor utama 13MP, sensor ultrawide 6MP. Saliyane kabeh iki, kita uga duwe sensor ngarep 12MP.

"samsung tab s8 kab

Ing babagan panggunaan, kita duwe akeh kualitas kanggo kabeh jinis panggunaan, kanthi kamungkinan ngrekam 4k ing 60 FPS ing sensor mburi utama, lan 4k ing 30 fps ing kamera ngarep.

Sawise ujar kabeh iki, kualitas kamera ngarep duwe tujuan… Sing jelas melu rapat lan / utawa telpon klompok kanthi kualitas gambar sing apik. Mesthi wae, elinga yen kamera ngarep ultrawide 120º. Kanthi tembung liyane, aja lali ngresiki kamar utawa kantor sadurunge miwiti telpon ... Ora ana sing aneh!

"samsung tab s8 kabReview - Samsung Galaxy Tab S8+

kesimpulan

Cekakipun, senadyan kasunyatan pasar tablet Android rada aneh lan stagnant, ing wayahe pasca-Covid iki, sing bener yaiku Samsung Galaxy Tab S8 + minangka monster sejati ing bidang kualitas utawa pangukuran kinerja.

Bisa nyukupi kabutuhan malah para penggemar sing paling nuntut sing jelas golek peralatan ing penawaran iki luwih akeh tinimbang mung lungguh ing kursi nonton film.

Sawise kabeh, kanthi lengen asli lan S-Pen, sing diisi kanthi magnetik lan disimpen ing tablet kasebut, kita duwe tawaran sing cocog sanajan kanggo wong sing golek piranti profesional.

Sampeyan kudu terus memuji kinerja sawijining, bisa mbukak kabeh karo eseman ing pasuryan lan isih rampung dina karo akeh urip baterei. Kabeh thanks kanggo daya lan efficiency lan mesthi gedhe 10090 mAh baterei dilengkapi kene.

"samsung tab s8 kab

Dadi iki alternatif kanggo laptop kanggo akeh wong sing pengin portabilitas serius. Ing kasunyatan, utamané karo dhukungan saka teknologi DEX saka Samsung, urip baterei gedhe, nggunakake saben dinten lan akeh liyane, kalebu banyu IP68 lan resistance bledug.

Nanging, kabeh iki duwe rega lan kanthi kualitas kaya Samsung Galaxy Tab S8 + udakara € 969,99. Lan mesthi kudu nyedhaki saingan, kaya penawaran Surface lan, mesthi, iPad.

Tertarik sinau babagan Samsung Galaxy Tab S8+ kanthi rinci? Deleng kabeh iki lan liyane ing situs web resmi Samsung, klik kene

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang