Nyegah stiker sing disimpen supaya ora ilang saka WhatsApp

Speaker Smart Echo Dot

Ketenaran sing dipikolehi WhatsApp ing taun-taun pungkasan luwih luar biasa, amarga iki minangka aplikasi olahpesen cepet sing paling akeh digunakake ing umume negara ing saindenging jagad.

Nanging kanggo mangerteni popularitas sing dhuwur, perlu dicathet yen iki paling akeh digunakake amarga antarmuka sing prasaja, gampang digunakake, akeh fungsi sing ditawakake lan nganyari terus-terusan.

Punapa mawon, WhatsApp ora foolproof. Pancen, saiki ora ana aplikasi kanggo piranti seluler sing sampurna.

Iki ora ateges aplikasi kasebut duwe cacat utama utawa masalah sing ngganggu sing mengaruhi pengalaman utawa keamanan pangguna, nanging bisa uga ana kesalahan ing sawetara versi sing bakal didandani ing versi sabanjure.

Sanajan ing sisih liya, kita nemokake aplikasi kaya Telegram sing nawakake fluiditas sing luwih gedhe ing obrolan, dheweke nawakake fungsi WhatsApp sing luwih sithik, sing tegese versi mundur lan digabung luwih cepet tinimbang utusan Facebook.

Nanging ayo bali menyang masalah sing bisa ditindakake dening WhatsApp: kanggo sawetara pangguna bisa dadi sepele, nanging kanggo wong liya ngganggu. Kita deleng stiker sing disimpen dening pangguna lan banjur ilang, tegese kudu digoleki lan disimpen maneh.

Stiker sing ilang ing WhatsApp

Nyegah stiker sing disimpen supaya ora ilang saka WhatsApp

WhatsApp entuk popularitas luwih akeh nalika nggabungake fungsi stiker. Tanpa mangu-mangu, iki minangka salinan sing ora isin saka aplikasi liyane kaya Telegram lan Line sing wis ditindakake. Nanging sawise kabeh, kabeh platform nindakake. Nalika padha weruh sing fitur populer karo kompetisi, padha nyalin.

Saiki, nyatane stiker WhatsApp umume digunakake lan tetep ana ing aplikasi kasebut nganti suwe.

Nanging, masalah ing kene yaiku operasi stiker ora efektif, utamane babagan cara ndownload stiker lan maca kabar sing padha.

Kadhangkala, akeh wong sing milih nggunakake aplikasi pihak katelu kanggo ngatur stiker kanthi bener, sing mbantu nyimpen, ngatur lan nemokake.

Iki nalika ilang stiker ing WhatsApp disebabake. Sing nyebabake kaget lan nesu ing pangguna.

Untunge, kita bisa nggunakake solusi sing gampang banget kanggo nyegah kedadeyan kasebut.

Umume kasus, mbusak stiker ana ing smartphone sing nduweni opsi irit baterei sing diaktifake. Telpon Android tartamtu duwe fungsi iki sing digunakake kanggo nyetel watesan ing tumindak aplikasi sing nggunakake baterei tingkat dhuwur, kayata WhatsApp, Facebook lan liya-liyane, mblokir tugas latar mburi lan, mulane, mungkasi interaksi karo aplikasi sing nglengkapi iki. .

Kepiye carane nyegah stiker supaya ora dibusak?

  1. Saka telpon Android sampeyan, pindhah menyang Setelan lan goleki nggunakake mesin telusur internal. Sampeyan kudu nemokake fungsi "Ngoptimalake baterei".
  2. Sawise mlebu, tutul "Ora ana ijin" banjur "Kabeh aplikasi". Kabeh aplikasi sing diinstal bakal kadhaptar.
  3. Temokake ing dhaptar iki aplikasi sekunder sing sampeyan gunakake kanggo nambah paket stiker menyang WhatsApp. Tutul ing app iki.
  4. Langsung jendhela mbukak sing bakal takon sampeyan pengin ngidini app stiker nggunakake kabeh sumber daya telpon perlu utawa yen sampeyan pengin matesi konsumsi supaya baterei tahan maneh.
  5. Pilih opsi "Allow", supaya app stiker iki bakal nggunakake potensial maksimum piranti.

Sing kabeh!

Mangkono, sampeyan wis ngonfigurasi aplikasi stiker kanggo WhatsApp kanthi kinerja maksimal, sing bakal nyegah telpon (kanggo ngirit baterei) kanthi otomatis mbusak stiker sing disimpen.

tags:

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang