Tablet T10 pisanan Doogee menehi hiburan sing paling apik

Merek seluler kasar sing misuwur, Doogee, wis mutusake kanggo njupuk langkah menyang arah anyar. Tanggal 1 November, dheweke dirilis ing saindenging jagad Doogee T10 Kab, tablet pisanan perusahaan, mbikak dhasar dhasar kanggo mlebu menyang industri tablet.

Kanthi tampilan atraktif lan ultra-tipis 7,5mm, Doogee T10 ndadekake debut sampurna. Kapercayan asale saka bahan campuran aluminium kelas pesawat sing menehi paket entheng, lan saka tampilan FHD + Fullview sing gedhe 10.1 inci. Layar gedhe lan cetha nawakake luwih saka rasa seneng visual.

Disertifikasi dening TÜV Rheinland, nawakake pelindung tahan kanggo nglindhungi mata, mbebasake sampeyan saka ketegangan mata sanajan sampeyan nonton monitor wiwit esuk nganti sore.

Tablet pisanan Doogee

Doogee T10, dilengkapi mode comfort mripat, mode peteng lan mode turu, ngancani sampeyan ing sembarang wektu tanpa ngganggu mripat. Akeh sing kaget pangguna, Google Widevine L1 Doogee T10 ndhukung streaming utawa puter maneh HD 1080P ing situs web tradisional kaya Netflix, Hulu, lan sapiturute, nawakake pengalaman estetika sinematik sing immersive.

Tablet T10 pisanan Doogee menehi hiburan sing paling apik

Digabungake karo teknologi lan malah estetika, Doogee T10 dirancang ing telung warna gedhe: Space Grey, Neptune Blue, lan malah Moonlight Silver.

Fitur saka Doogee T10

Investasi ing Doogee T10 wawasan pinter ora malah drastis nyuda kinerja lan malah efficiency. Unisoc T606 prosesor Octa-inti menehi tamparan ing pasuryan kanggo ditambahi 7GB RAM adhedhasar cahya asli 8GB.

Panyimpenan 128GB kanthi maksimal 1TB sing bisa ditambahi nyukupi panjaluk sampeyan kanggo volume file sing akeh, lagu favorit, video lan foto. Baterei mega 8300mAh sing dilengkapi pangisi daya cepet 18W njanjeni umur dawa sing padhet lan gampang diisi ulang.

Tablet T10 pisanan Doogee menehi hiburan sing paling apik

Kajaba iku, Doogee T10, ndhukung mode 2-in-1 lan mode monitor pamisah, pancen ramah kanggo para pekerja kantor sing ngupaya efisiensi kerja lan istirahat ing wektu sing mandiri.

Nguripake pad minangka dadi metu, T10 produk hiburan digital sampurna; Disambungake menyang keyboard lan stylus, T10 dadi PC markas produktif. Yen sampeyan kesel ngalih saka siji aplikasi kanggo liyane, T10 lifesaver minangka nggampangake kanggo dual-tugas ing siji tampilan karo fungsi pamisah layar.

Fitur sing beda saka tablet iki kalebu kamera mburi sudhut 13MP, speaker stereo dual, platform USB-C serbaguna, Wi-Fi dual-band 2.4G lan 5G kajaba saka cara operasi Android 12.

Tablet T10 pisanan Doogee menehi hiburan sing paling apik

Doogee T10 resmi diluncurake tanggal 1 wulan iki ing Toko Doogee AliExpress y doogee mall (platform blanja resmi), kanthi nilai perdana donya sing luar biasa mung $ 119. Yen sampeyan duwe pikiran kanggo njaluk individu, iki bakal dadi wektu sing apik. Tuku sadurunge regane munggah.

tags:

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang