Tawaran

Spanyol, ing antarane negara-negara gedhe lan malah ekonomi Eropa, minangka sektor ukuran panggung, dikembangake saliyane dadi pelarut ing pungkasan tuku. Didominasi dening perusahaan e-commerce utama Amerika, perdagangan Spanyol bisa kompetitif karo sawetara perusahaan manca kajaba perusahaan lokal tartamtu sing diadegake kajaba karakter dagang online murni sing bisa njaga awake dhewe.

Perspektif Spanyol ing Internet, saliyane saka perdagangan online, duwe puluhan yuta panuku, sanajan luwih bener dumunung ing tengah-tengah pasar sing ana hubungane karo negara liya miturut Amerika Serikat utawa malah pimpinan Eropa kayata Inggris uga Jerman. Kanthi 42 yuta pangguna Internet, populasi elektronik Spanyol pancen apik banget lan kita malah wis biasa karo perdagangan online lan uga tentrem. Wong Spanyol cenderung nggunakake PC minangka piranti seluler kanthi cara kaya mangkene kanggo ngakses Internet lan uga tuku online macem-macem sumber daya kajaba produk.

Toko elektronik paling apik ing Spanyol

Wiwit sektor Spanyol maju banget, kanthi penetrasi dhuwur lan solvency sing apik, kompetisi cukup kuat. Aliexpress, sing wis nggawe kauntungan thanks kanggo ukuran sektor kulawarga lan pembangunan awal, uga wis kontrol Ngartekno ing sektor perdagangan online Spanyol. Lan macem-macem perusahaan manca, saka Amerika, China, Jerman lan Prancis, uga entuk akeh sisa pasar dagang online.

Nanging, siji pengecer toko awak spesialis, El Estilo Ingles, wis bisa njupuk potongan apik saka donya internet. lan malah liyane Spanyol online semi-khusus pengecer electronics, PC Komponen, kang sadean utamané online nanging karo 2 toko fisik, uga bisa dijupuk bagéan saka donya internet thanks kanggo fokus ing item tombol: elektronik uga bahan pc .

bongso Spanyol

Fnac asline tegese jaringan toko Prancis sing adol model budaya uga elektronik, kayata audio, buku, CD, piranti lunak, lan uga hardware komputer, DVD, televisi, lan uga video game. Sawise ngembangake menyang Spanyol, Portugal, Belgia, Brasil uga Swiss, Fnac uga wis nggawe pendhudhukan online liwat panyiapan dagang online.

Komponen PC

Komponen PC bisa dadi pengecer online sing spesialisasine ing elektronik konsumen, ngenalake komputer, laptop, tablet, smartphone, konsol game kanggo konsol video game lan unsur elektronik ing wangun peripheral, jaringan, kabel, kayata model elektronik sing ana. Kanthi rong toko khusus ing ibukutha Spanyol lan Murcia, Komponen PC utamane digunakake liwat toko online, kajaba pengiriman menyang kabeh Spanyol.

Carrefour Spanyol

Ing antarane pengecer paling gedhe ing donya lan malah ing antarane perusahaan Prancis gedhe, Carrefour ngoperasikake hypermarket lan toko serbaguna sing adol macem-macem model, saka sembako kajaba panganan seger, rumah tangga uga produk kebersihan kalebu sandhangan. , hiburan, media lan elektronik. Sawise ngembangake ing saindhenging Eropah, kalebu Spanyol, Amerika Kidul lan Asia, Carrefour uga nindakake bisnis online liwat platform dagang online.

MediaMarkt Spanyol

MediaMarkt minangka rantai toko multinasional Jerman sing ahli ing transfer elektronik ingest menyang ngisor. Didegake ing taun 1979, MediaMarkt wis nggedhekake sawetara negara Eropa, kalebu Spanyol, uga liwat platform online, kalebu dadi rantai elektronik konsumen nomer loro ing donya, sawise American Best Buy.

Gearbest ing Spanyol

Amazon minangka panyiapan eceran uga jagad internet online khusus. Amazon ngidini perusahaan lan individu kanggo ngedol liwat platform sawijining pilihan ekstensif model sing kalebu sandhangan lan aksesoris, ponsel lan model elektronik, perhiasan, dekorasi omah uga produk olahraga. . Kanthi markas ing China lan khusus saka Grup Alibaba, Gearbest utamane konsentrasi macem-macem produk saka China lan malah negara-negara Asia lan liya-liyane supaya bisa transfer internasional, utamane ing Spanyol.

ebay spanyol

Pionir perdagangan online, eBay minangka pasar online Amerika sing ngidini wong-wong saka perusahaan bisa langsung liwat antarmuka lelang online. Madeg ing taun 1995, eBay wis nggedhekake luwih saka 20 negara, kalebu Spanyol, ngatur dodolan produk wiwit saka mobil penumpang lan uga kendharaan kalebu elektronik lan malah urusan saiki, liwat omah uga taman, olahraga lan dolanan, lan uga. model perusahaan lan industri.

Pengadilan Inggris

El Corte Inglés minangka rantai toko gedhe sing adol macem-macem sandhangan lan barang fashion, barang-barang rumah tangga uga perabotan ing meh satus toko khusus uga liwat situs web. Didegaké ing taun 1890, El Estilo Inglés wis nyebar ing saindhenging Spanyol lan Portugal, dadi rantai departemen toko paling gedhé ing Spanyol.

aliexpress spanyol

Madeg ing AS. Ing taun 1994, Mercado Libre wiwit minangka toko buku online sing banjur dadi barang kayata media, elektronik, sandhangan, perabot, panganan, dolanan, lan uga perhiasan. Ebay minangka papan nomer siji kanggo akuisisi online ing Amerika Serikat lan, sawise ngembangake menyang pirang-pirang negara, salah sijine Spanyol, dadi referensi donya sing ora bisa dipungkiri kanggo perdagangan online, sadurunge dadi luwih sukses ing eceran kanthi tuku Whole Foods Market, uga penerbitan, elektronik, komputasi awan, streaming video uga nggawe.

Apple

Saka iPad menyang smartphone, release saka produk Apple sing mentas dirilis tansah tegese kebacut-diantisipasi. Apple minangka salah sawijining perusahaan elektronik sing paling nyenengake ing donya, lan toko khusus uga minangka papan sing apik kanggo mriksa teknologi paling anyar. Apa sampeyan ngunjungi kanggo nganyari sing akurat banget utawa mung blanja sawetara headphone, saben toko duwe PC ahli kanggo mbantu sampeyan entuk produk sing tepat.

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang