Toyota Corolla 2023 dianyari, luwih daya lan efisiensi!

Nalika kita golek mobil kulawarga, dipercaya lan, mesthi, efisien, bebener iku jeneng Toyota Corolla meh teka ing meja. Sawise kabeh, reputasi merek kanggo linuwih ora ana mung kanggo kepentingan kasebut! Toyota minangka benchmark ing linuwih, kang bisa kanggo nglengkapi akèh-akèhé saka armada mobil karo mesin arang banget awet lan efisien.

Dadi karo Toyota Corolla mung njaluk upgrade, iku wektu kanggo nliti apa mobil iki wis kanggo driver. Sawise kabeh, saliyane kanggo desain tutul, kita uga duwe daya lan efisiensi luwih.

Dadi, pisanan kabeh, ngerti sing Corolla wis ana ing pasar otomotif wiwit taun 1966, lan total wis luwih saka 50 yuta unit sing didol ing saindenging jagad.

Nyatane, wangun saiki wis ana ing Generasi kaping 12.

Daya lan efisiensi luwih akeh!

Ya, supaya bisa ngluwihi sing sadurunge, varian iki kanggo 2023 bakal njaga padha 1.8 liter lan 2 liter mesin Sato. Nanging, miturut perusahaan, kita bakal duwe daya sing luwih sithik ing dalan, uga respon sing luwih dinamis lan efisiensi sing luwih gedhe, sing bakal dadi pengurangan emisi pungkasan.

Kanggo kedadeyan kasebut, ana rincian cilik sing penting banget, kayata bobot total kabeh paket. Sawise kabeh, mung ing kang paket baterei kita duwe siji turun 18kg!

Nanging, saliyane iki, kanggo ngirit bahan bakar, malah pedal akselerator wis dikalibrasi kanggo respon sing luwih efisien.

Ayo menyang nomer!

Mesin hibrida karo Mesin 1.8 ngluwihi 138 hp daya lan saged akselerasi ing 0-100 km / h solo 9,2 detik Sing, 1,7 detik kurang saka sawijining leluhur. Nanging, mesin luwih dinamis lan kuat 2.0 wis ngluwihi 193 hp lan dadi saka 0-100 km / h en 7,5 dhek!

Toyota Corolla 2023

Singkatnya, Toyota Corolla 2023 "anyar" entuk owah-owahan cilik ing njaba lan interior nganti tekane layar anyar 12,3-inch. Nanging, kejutan gedhe yaiku sing paling penting karo mesin sing luwih mumpuni lan efisien ing dalan.

Fuente

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang