Uber Flash bakal ngidini pangguna njaluk luwih saka siji pangiriman sekaligus

Sithik-sithik, ngirim barang nganggo mobil utawa motor liwat aplikasi transportasi dadi luwih gampang. Kabar paling anyar saka Uber janji malah luwih comfort ing proses. Saiki iku bakal bisa kanggo njaluk lelungan simultaneous ing lampu kilat super lan ora motor uber flash kab.

Fitur anyar dilengkapi Portal Kegiatan, kanthi informasi babagan saben pangiriman.

Nganti saiki, mung siji pangiriman sing bisa ditindakake ing Flash. Kanggo kiriman sok-sok, kaya ngirim hadiah menyang kanca utawa barang sing ditinggalake dening anggota kulawarga ing omah, biasane ora dadi masalah.

Nanging, sing kudu dikirim akeh diwatesi utawa kudu pindhah menyang layanan liyane. Saiki bakal bisa nggawe pangiriman kasebut bebarengan.

Siaran pers sing dikirim dening Uber nerangake yen, sawise njaluk trip pisanan, pangguna saiki duwe opsi "kirim" lan "nampa" ing sisih ngisor layar. Karo wong-wong mau bisa njaluk lelungan luwih dening Uber Flash lan Flash Moto.

Uber Flash Entuk Portal Aktivitas

Uber Flash bakal ngidini pangguna njaluk luwih saka siji pangiriman sekaligus

Saliyane lelungan bebarengan, aplikasi Uber bakal entuk papan khusus kanggo ngiringi: Portal Kegiatan.

Ing kana, pangguna bisa mriksa status kabeh kiriman saiki, kanthi informasi kayata perkiraan wektu jemput utawa pangiriman, umpamane. Ing layar uga bisa njaluk trip anyar, karo padha "kirim" lan "nampa" tombol.

Uber misale jek ndandani sawetara bottlenecks sing ngalangi kepraktisan layanan kasebut.

Ing wulan Mei, perusahaan pungkasane ngluncurake fitur sing ngidini sampeyan pesen mobil kanggo penumpang liyane. Nganti saiki, iki mung bisa ditindakake kanthi cara sing rada improvisasi.

Saiki, karo Trip Tamu, wong sing lelungan nduweni akses menyang informasi liyane lan sopir ngerti luwih dhisik sapa sing bakal diangkut.

tags:

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang