Wektu Fortnite Bab 4 diwiwiti? Kabeh informasi

Dina Setu, 3 Desember 2022, acara final Fracture sing spektakuler ditindakake, sing mungkasi Musim 4 Bab 3 Fortnite. Wektu nunggu iki nganti wiwitan Bab 4 Fortnite, akeh sing takon pitakonan sing padha: "kapan diwiwiti?". Fortnite Bab 4?" Kita mangsuli pitakon kasebut ing ngisor iki:

Kapan Fortnite Bab 4 diwiwiti? Tanggal lan Wektu

Fortnite Bab 1 Musim 4 diwiwiti dina Minggu, 4 Desember 2022 ing wektu ing ngisor iki gumantung saka wilayah kita:

  • Prancis (semenanjung lan Kapuloan Balearic): 08:00 (wektu lokal) dina Minggu, 4 Desember.
  • Prancis (Kapuloan Canary): 07:00 (wektu lokal) dina Minggu, 4 Desember.
  • Argentina, Spanyol, Chili lan Uruguay: 03:00 (wektu lokal) dina Minggu, 4 Desember.
  • Bolivia, Kuba, Republik Dominika lan Venezuela: 02:00 (wektu lokal) dina Minggu, 4 Desember.
  • Kolombia, Ekuador, Meksiko, Panama lan Peru: 01:00 am (wektu lokal) dina Minggu, 4 Desember.
  • Kosta Rika, El Salvador, Guatemala, Honduras lan Nikaragua: 00:00 (wektu lokal) dina Minggu, 4 Desember.

Elinga yen iki wektu rilis patch Fortnite ing 23:00; kita kudu mbukak game ing platform sing lagi diputer supaya nganyari iki bisa didownload. Sawise diundhuh bakal ana wektu pangopènan sing bisa luwih saka rong jam, dadi sampeyan kudu nambah wektu iki menyang sing sadurunge gumantung ing wilayah sampeyan kanggo duwe ide babagan wektu sampeyan bisa muter. Apa sing wis kasedhiya yaiku trailer resmi, sing bisa dideleng ing ngisor iki:

Ing kasus apa wae, tekane Musim 1 saka Fortnite Bab 4 wis cedhak. Kanggo nyengkuyung pangarep-arep, disaranake sampeyan ndeleng ringkesan acara kasebut, lan kabar sing nunggu kita ing tahap anyar game video Epic Games sing populer iki.

Sumber: Fortnite Battle Royale, elaborasi dhewe

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang