WhatsApp nampa fungsi sing luar biasa kanggo privasi pesen sampeyan

WhatsApp, minangka platform komunikasi cepet sing unggul ing pasar, terus berkembang. Privasi minangka salah sawijining keprihatinan sing paling gedhe, kanthi fitur-fitur anyar kaya iki asring teka ing aplikasi kasebut.

Paling anyar, miturut publikasi WABetainfo, nguatake privasi pesen sing sampeyan tukar karo kontak sampeyan. Thanks kanggo fitur anyar, iki mung bakal katon sapisan.

WhatsApp nyiapake pesen sing mung bisa dideleng sepisan

WhatsApp wis duwe fitur iki kanggo foto lan video. Kanggo pesen, ngidini pesen kasebut kadaluwarsa sawise sawetara wektu.

Nanging sanajan ing kasus kasebut, ora ana mekanisme sing nyegah panampa ndeleng pesen kasebut mung sapisan. Iki minangka fitur anyar ing pangembangan, ngatasi gangguan cilik iki.

Iku ing versi 2.22.25.20 saka versi beta saka aplikasi Android sing WABetainfo ketemu anyar iki. Pangguna bakal ngerti yen dheweke bakal ngirim pesen sing mung bisa diwaca sapisan nalika nemokake gembok cilik ing tombol kirim ijo.

Minangka gambaran, fungsi iki bakal nggawe pesen bisa diwaca mung sapisan. Tegese sawise diwaca dening panampa, pesen kasebut bakal ilang kanthi otomatis saka riwayat obrolan.

Fungsi iki dirancang kanggo njaga privasi pangguna lan informasi sing diijolke. Bakal migunani banget yen sampeyan pengin ngirim informasi sensitif menyang salah sawijining kontak, nanging sampeyan ora pengin tetep katon tanpa wates.

Temenan, pilihan iki ora bakal salah nalika nyegah panyebaran informasi sensitif. Ora ana sing ngalangi pangguna kanggo motret pesen sing ditampa nganggo telpon liya kanggo ngrekam utawa nyebarake kanthi cara liya.

Yen opsi iki bisa digunakake kanthi cara sing padha karo gambar lan video, pangguna ora bakal bisa nerusake menyang kontak liyane. Sampeyan uga bakal dicegah njupuk gambar.

Sepisan maneh kita nguatake manawa kebaruan iki isih ana ing tahap uji coba ing aplikasi WhatsApp kanggo Android. Muga-muga enggal bakal ditambahake menyang platform liyane, uga tekane ing saluran stabil WhatsApp.

Editor TecnoBreak nyaranake:

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang