WhatsApp ngenalake fitur sing paling dijaluk kanggo grup ing aplikasi olahpesen

Whatsapp wis nampa sawetara dandan lan fitur-fitur anyar ing sawetara minggu kepungkur amarga perusahaan wis kerja keras kanggo njaga basis pangguna nalika terus berkembang. Saiki, kita duwe kabar apik kanggo grup Tampilan sing saiki duwe watesan 512 peserta. Sing, padha bisa nggawa malah luwih kontak kanggo saben klompok whatsapp.

Aplikasi olahpesen sing padha iki bubar nampa dhaptar interaksi anyar, kayata reaksi sing padha karo sistem iMessage Apple. Nyatane, mung tutul terus pesen tartamtu, gambar utawa isi liyane kanggo ndeleng antrian emoji karo sing kita bisa nanggepi isi ing pitakonan.

Watesan klompok WhatsApp saka 256 dadi 512 peserta

WhatsApp ngluncurake grup sing luwih gedhe kanthi 512 peserta kanggo kabeh wong! Sampeyan pungkasanipun bisa nggawe lan gabung grup karo nganti 512 wong nggunakake versi paling anyar saka Tampilan kanggo Android, iOS lan desktop! https://t.co/KEGmGwR3De

— WABetaInfo (@WABetaInfo) 10 Juni 2022

Minangka pisanan kacarita dening publikasi WABetaInfo, aplikasi olahpesen mung tikel kaping pindho watesan peserta ing grup WhatsApp. Peningkatan iki dijaluk sawetara pangguna ing jaringan sosial kayata Twitter sajrone pirang-pirang wulan.

Nanging, penting kanggo dicathet yen watesan anyar 512 peserta durung kasedhiya kanggo kabeh pangguna. Nanging, mung kasedhiya kanggo pangguna sing wis gabung karo program uji coba beta platform WhatsApp.

Kanggo iki, ing versi app kanggo Android lan iOS lan malah ing versi desktop kanggo komputer, dheweke bakal bisa nambah jumlah maksimal peserta ing grup kasebut. Nanging, iki minangka nilai sing terus pucet dibandhingake karo watesan 200.000 peserta sing dijamin dening platform saingan, Telegram.

Aplikasi olahpesen ngrungokake pangguna Android, iOS lan Desktop

whatsapp-beta
Watesan peserta anyar ing grup WhatsApp. Kredit: WABetaInfo

"Salah sawijining panjaluk paling gedhe sing wis ditampa kanthi konsisten sajrone sawetara wulan kepungkur yaiku pilihan kanggo nambah luwih akeh wong menyang obrolan. Mula, saiki kita nawakake kemungkinan nambah nganti 512 wong menyang klompok", tulis salah sawijining manajer WhatsApp nalika resmi ngumumake dhukungan kanggo ekstensi iki.

Nyatane, iki mung perbaikan paling anyar kanggo grup WhatsApp, sawise perusahaan nggawe luwih gampang ngirim file gedhe liwat obrolan ing awal Mei 2022. Luwih khusus, lan kaya sing bisa dideleng ing ngisor iki, saiki kita duwe watesan 2 GB kanggo ngirim lan transfer liwat grup WhatsApp.

Kita uga bisa ngirim file nganti 2 GB liwat WhatsApp

Ing taun 2011, kita ngenalake Obrolan Grup lan saiki saya tambah apik. Ing sawetara minggu sing bakal teka, kita bakal mbukak kemampuan kanggo nuduhake file nganti 2GB lan nambah luwih akeh wong menyang grup sampeyan supaya sampeyan bisa terus nggawe lan nuwuhake sambungan pribadi sing migunani. https://t.co/mcJpQVIVTU

- WhatsApp (@WhatsApp) May 5 saka 2022

Ing cendhak, kanthi nambah ukuran file maksimal nganti 2GB, saiki kita tikel wates peserta. Iki minangka aset sing apik kanggo grup WhatsApp lan warta apik kanggo pangurus sing pengin nggedhekake kamar.

Pungkasan, watesan 512 peserta iki uga bakal teka ing versi stabil WhatsApp kanggo Android, iOS lan Desktop ing sawetara minggu sing bakal teka.

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang