Model bisnis Xiaomi gabung karo Metaverse

Nalika sampeyan krungu babagan Metaverse, misale jek wong diangkut menyang masa depan dagang otomatis ing ngendi dheweke bisa nggambarake awake dhewe minangka robot utawa mung masyarakat sing dikontrol dening robotika lan teknologi.

Sapa wae sing pengin mlebu Metaverse kudu ngerti yen dheweke kudu nggawe avatar utawa kembar digital sing bakal tanggung jawab kanggo ngalami kabeh pengalaman sing dikarepake pangguna tanpa mbedakake ras, jender utawa agama.

Konsep Metaverse bisa uga cukup ambisius, mula perusahaan teknologi sing mimpin pasar nggawe platform sing cocog supaya nalika versi pungkasan Metaverse katon ing jagad iki, mula kepenak, cepet lan bisa diakses kabeh wong. .sembarang pamirsa.

Versi avatar ing gaya Crypto Rabbit

Penting kanggo nyorot manawa Xiaomi wis melu nggawe karakter virtual, iki digawe ing taun 2018 lan dikenal minangka Crypto Rabbits, terwelu iki nduweni ciri sing beda-beda saka saben liyane, sing ndadekake dheweke unik amarga struktur sing dienkripsi. keamanan luwih kanggo pangguna.

Model bisnis Xiaomi gabung karo metaverse

Ing wektu kasebut, proyek kasebut ora ngasilake keuntungan sing wis dijadwalake, mula ninggalake proyek kasebut ing wiwitan taun 2022, nanging ora ngilangi ide supaya proyek kasebut tetep urip lan nerusake nggunakake teknologi desentralisasi.

Proposal iki muncul maneh sawise niat Xiaomi kanggo gabung karo Proyek Metaversic, sing sawetara perusahaan ing sektor teknologi wis gabung lan saiki dadi perusahaan sing duwe pengaruh gedhe ing pasar.

Proposisi nilai sing saiki dikelola kanggo ngetik apa Metaverse yaiku kanggo menehi pangguna ing mangsa ngarep kamungkinan nggawe karakter virtual dhewe, ing endi keasliane dijamin, lan uga nglindhungi karo teknologi blockchain.

Metaverse Xiaomi kalebu mobil listrik

Wektu iki Xiaomi ora mung fokus ing teknologi peralatan cerdas nanging luwih maju lan mutusake kanggo gabung karo Haidian, ngatur macem-macem investasi lan bisnis, saéngga nggawe kendaraan listrik pertama sing bakal disambung karo teknologi blockchain lan mesthi metaverse.

Model bisnis Xiaomi gabung karo metaverse

Iku dudu perusahaan pisanan sing fokus ing nggawe peralatan lan produk adhedhasar Metaverse, sadurunge wis ditampilake carane HTC uga venturing menyang pasar iki lan sanajan ora dingerteni apa entri pungkasan Xiaomi menyang tren anyar iki wis ngolah. paten perlu.

Ketoke fokus sing diwenehake Xiaomi luwih menyang nggawe piranti lunak sing ana gandhengane karo jagad maya lan karakter sing bakal dikembangake ing njerone, saka wong nganti pets, tanpa nyingkirake panyiptan hardware sing misuwur, dadi prioritas Metaverse lan pamblokiran kasebut.

Pets Virtual kanggo Metaverse

Karakter virtual sing fokus ing Xiaomi, kaya sing kasebut ing ndhuwur, bakal nggunakake teknologi pamblokiran kanthi cara sing gampang kanggo nggawe, ing ngendi dheweke bakal duwe sipat genetik unik sing bakal nggawe bedane, kaya NFT.

Pakaryan Xiaomi padha karo semut, sithik-sithik wis entuk pijakan, nggawe pengalaman sadurunge karo Crypto Rabbits, sing nggambarake nggawe digital jinis pet kanthi program sing dienkripsi, sing ora bisa diowahi utawa disalin.

Model bisnis Xiaomi gabung karo metaverse

Ing kasus proposal metaverse saiki, nggawe karakter bakal luwih rumit, mula kudu dicocogake karo kabutuhan, yaiku, kanggo menehi panganan, sugih, nyiapake kerja. pasar lan jumlah katrampilan sing ora ana watese. .

Sanajan ora akeh rincian babagan cara sing digunakake kanggo nggawe karakter kasebut, sing wis ditemtokake yaiku bakal diwatesi dening paramèter gambar sing bakal njamin keaslian lan orisinalitas.

Perlu sawetara wulan utawa taun sadurunge kabeh teknologi iki ditindakake, tujuan utama Xiaomi yaiku nambah asisten cerdas piranti seluler kanthi teknologi Metaverse, nyesuekake pangguna menyang anyar sing bakal digawa dening perusahaan teknologi.

kesimpulan

Suwe-suwe, Xiaomi nggawe posisi ing antarane perusahaan teknologi, ora mung amarga popularitas piranti cerdas, nanging uga amarga ngupayakake macem-macem lingkungan sing bisa dadi bagean saka raksasa ing sektor lan bisnis teknologi.

Mulane ora nggumunake yen dheweke kepengin nyemplungake awake dhewe ing proposal Metaverse, sing nggawe proyek sing fokus ing nggawe karakter kasunyatan virtual liwat Blockchain lan bakal dadi perwakilan digital pangguna. Informasi liyane mlebu sistem dagang Bitcoin-Prime.

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang