របៀបលុបគណនី Uber Eats ក្នុងជំហានពីរបីពីកុំព្យូទ័រ

Echo Dot Smart Speaker

ទំព័រដើម » កម្មវិធី និងកម្មវិធី » របៀបលុបគណនី Uber Eats ក្នុងជំហានពីរបីពី PCSoftware និង Apps Zoe Zárate ថ្ងៃទី 24 ខែកញ្ញា ឆ្នាំ 2021

ប្រសិនបើអ្នកចង់ដឹងពីរបៀបលុបគណនី Uber Eats របស់អ្នក កម្មវិធីដែលអ្នកអាចបញ្ជាទិញអាហារនៅកន្លែងដែលអ្នករស់នៅ អ្នកគួរតែដឹងជាមុនថាដំណើរការនេះត្រូវបានភ្ជាប់យ៉ាងជិតស្និទ្ធទៅនឹង កម្មវិធីជិះ Uberចាប់តាំងពីអ្នកប្រើប្រាស់ដូចគ្នាត្រូវបានប្រើនៅក្នុងសេវាកម្មទាំងពីរ។

នៅលើផ្នែកចែកចាយការបញ្ជាទិញ វាអាចទៅរួចដែលថាពួកគេមានគណនីរហូតដល់ទៅពីរផ្សេងគ្នាដើម្បីធ្វើការលើ Uber Eats ដោយសារតែក្រុមហ៊ុននេះផ្តល់នូវលទ្ធភាពនៃការធ្វើការជាមួយមធ្យោបាយដឹកជញ្ជូនពីរគឺ ម៉ូតូ និងកង់។

ប្រសិនបើយើងផ្តោតលើគណនីដែលអាចទទួលបានដោយអ្នកប្រើប្រាស់ធម្មតាដែលមានបំណងប្រើប្រាស់សេវាកម្មណាមួយ (សម្រាប់ការធ្វើដំណើរ ឬការបញ្ជាទិញអាហារ) វាមិនមានភាពខុសគ្នានោះទេ។ សម្រាប់អ្នកប្រើប្រាស់ប្រភេទនេះ បោះបង់គណនី Uber Eats របស់អ្នក។ វាស្រដៀងទៅនឹងប្រសិនបើអ្នកចង់លុបចោលគណនី Uber ដែរ។

វេទិកាក្រុមហ៊ុន Uber មិនធ្វើឱ្យមានភាពខុសគ្នារវាងគណនីនៃសេវាកម្មពីរផ្សេងគ្នារបស់ខ្លួននោះទេ ទោះបីជាវាមានកម្មវិធីពីរដាច់ដោយឡែកសម្រាប់ពួកគេក៏ដោយ។ នេះមានន័យថាប្រសិនបើអ្នកចង់ប្រើ Uber Eatsវានឹងចាំបាច់ក្នុងការបង្កើតគណនីពីមុននៅក្នុង Uber ដែលជាសេវាកម្មធ្វើដំណើរ។

ចំណុចអវិជ្ជមាននៃគណនីទាំងពីរដែលត្រូវបានភ្ជាប់តាមរបៀបនេះគឺថា ប្រសិនបើអ្នកប្រើប្រាស់ណាម្នាក់ចង់លុបចោលគណនី Uber Eats ពួកគេក៏នឹងជៀសមិនរួចផងដែរ។ គណនី Uber នឹងត្រូវលុបចោល.

លុបគណនី Uber Eats

ប្រឈមមុខនឹងសេណារីយ៉ូដែលមានកម្រិតបន្តិចសម្រាប់អ្នកប្រើប្រាស់ ដំណោះស្រាយដ៏ល្អបំផុតសម្រាប់ លុបគណនី uber Eats ប៉ុន្តែដើម្បីបន្តមានគណនី Uber វាគឺដោយការលុបកម្មវិធីអាហារចេញពីឧបករណ៍ ហើយមិនប្រើសេវាកម្មនេះម្តងទៀតទេ។

ការ​ផ្សព្វផ្សាយ​ពាណិជ្ជកម្ម

ម៉្យាងទៀតសម្រាប់មនុស្សដែល ពួកគេថែរក្សាការដឹកជញ្ជូន (កម្មករ) ដំណើរការលុបគណនី Uber Eats របស់អ្នកគឺខុសគ្នា។ អ្នកបើកបរដែលកំពុងប្រើប្រាស់កម្មវិធីជិះសម្រាប់ការងាររួចហើយ ត្រូវបានគេណែនាំឱ្យបើកសេវាកម្ម Uber Eats នៅលើគណនីតែមួយ ទោះបីជាពួកគេក៏អាចបង្កើតគណនីដាច់ដោយឡែកបានដែរ។

ការពន្យល់សម្រាប់រឿងនេះគឺថា Uber Eats មិនត្រឹមតែធ្វើការជាមួយនឹងអ្នកដឹកជញ្ជូនដែលធ្វើការជាអ្នកបើកបរ Uber រួចហើយប៉ុណ្ណោះទេ ប៉ុន្តែថែមទាំងរួមបញ្ចូលកម្មករដែលទទួលខុសត្រូវលើការដឹកជញ្ជូនការបញ្ជាទិញនៅលើកង់ ឬម៉ូតូរបស់ពួកគេផងដែរ។

វិធីលុបគណនី Uber Eats

ក្នុងករណីណាក៏ដោយ ដំណើរការដើម្បីលុបចោលគណនី Uber Eats គឺដូចគ្នាទៅនឹងគណនីដែលបានប្រើដើម្បីឈប់ជាវ Uber៖

  • ចូលទៅកាន់គេហទំព័រ Uber ដោយប្រើព័ត៌មានលម្អិតនៃការចូលរបស់អ្នក។
  • ចូលទៅកាន់ផ្នែកជំនួយ > ការទូទាត់ និងជម្រើសគណនី > ការកំណត់គណនី និងការវាយតម្លៃ។
  • ចូលទៅកាន់ជម្រើស "លុបគណនី Uber របស់ខ្ញុំ" ។ បញ្ចូលពាក្យសម្ងាត់របស់អ្នក។
  • នៅលើអេក្រង់បន្ទាប់ចុចលើ "បន្ត" ។

ក្នុងករណី មិនអាចយកវាចេញបានទេ។អ្នកនឹងត្រូវបញ្ចូលតំណខាងក្រោម ហើយបំពេញទម្រង់បែបបទ៖

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

[su_note]ចំណាំ៖ អ្នកត្រូវតែចូលទៅក្នុងគណនីរបស់អ្នក ដើម្បីអាចបំពេញ និងផ្ញើទម្រង់បាន។[/su_note]

នៅពេលដែលដំណើរការនេះត្រូវបានបញ្ចប់ Uber នឹងរក្សាទិន្នន័យគណនីទាំងអស់។ សម្រាប់រយៈពេល 30 ថ្ងៃ ដូច្នេះប្រសិនបើអ្នកប្រើសោកស្តាយដែលបានលុបវា គាត់អាចប្រើគណនីរបស់គាត់ម្តងទៀត។ បន្ទាប់ពីពេលនេះ វានឹងត្រូវបានលុបជាអចិន្ត្រៃយ៍ ហើយវានឹងមិនអាចយកមកវិញបានទេ។ ដូច្នេះ សូមគិតឱ្យបានល្អិតល្អន់ ប្រសិនបើអ្នកពិតជាចង់លុបគណនី Uber Eats មែន។

ធនាគារ Tommy
យើងនឹងរីករាយក្នុងការស្តាប់នូវអ្វីដែលអ្នកគិត

ទុកការឆ្លើយតប

តិចណូ | ការផ្តល់ជូន និងការពិនិត្យឡើងវិញ
រូបសញ្ញា
បើកការចុះឈ្មោះនៅក្នុងការកំណត់ - ទូទៅ
រទេះ​ដើរ​ទិញ​ឥវ៉ាន់