របៀបលុបគណនី Uber Eats ក្នុងជំហានពីរបីពីកុំព្យូទ័រ

Echo Dot Smart Speaker

ប្រសិនបើអ្នកចង់ដឹងពីរបៀបលុបគណនី Uber Eats របស់អ្នក ដែលជាកម្មវិធីដែលអ្នកអាចបញ្ជាទិញអាហារនៅកន្លែងដែលអ្នករស់នៅ អ្នកគួរតែដឹងជាមុនថាដំណើរការនេះត្រូវបានភ្ជាប់យ៉ាងជិតស្និទ្ធជាមួយកម្មវិធីធ្វើដំណើរ Uber ចាប់តាំងពីសេវាកម្មទាំងពីរប្រើអ្នកប្រើប្រាស់ដូចគ្នា។

នៅលើផ្នែកចែកចាយការបញ្ជាទិញ វាអាចទៅរួចដែលថាពួកគេមានគណនីរហូតដល់ទៅពីរផ្សេងគ្នាដើម្បីធ្វើការលើ Uber Eats ដោយសារតែក្រុមហ៊ុននេះផ្តល់នូវលទ្ធភាពនៃការធ្វើការជាមួយមធ្យោបាយដឹកជញ្ជូនពីរគឺ ម៉ូតូ និងកង់។

ភាពខុសគ្នារវាង Uber និង Uber Eats

ប្រសិនបើយើងផ្តោតលើគណនីដែលអាចទទួលបានដោយអ្នកប្រើប្រាស់ធម្មតាដែលមានបំណងប្រើប្រាស់សេវាកម្មណាមួយ (សម្រាប់ការធ្វើដំណើរ ឬការបញ្ជាទិញអាហារ) វាមិនមានភាពខុសគ្នានោះទេ។ សម្រាប់អ្នកប្រើប្រាស់ប្រភេទនេះ ការលុបគណនី Uber Eats គឺស្រដៀងនឹងការលុបគណនី Uber ដែរ។

វេទិកាក្រុមហ៊ុន Uber មិនបង្កើតភាពខុសគ្នារវាងគណនីនៃសេវាកម្មពីរផ្សេងគ្នារបស់ខ្លួនទេ ទោះបីជាវាមានកម្មវិធីពីរដាច់ដោយឡែកសម្រាប់ពួកគេក៏ដោយ។ នេះមានន័យថា ប្រសិនបើអ្នកចង់ប្រើ Uber Eats អ្នកនឹងត្រូវបង្កើតគណនីពីមុនជាមួយ Uber ដែលជាសេវាកម្មធ្វើដំណើរ។

ចំណុចអវិជ្ជមាននៃគណនីទាំងពីរដែលត្រូវបានភ្ជាប់តាមរបៀបនេះគឺថា ប្រសិនបើអ្នកប្រើចង់លុបចោលគណនី Uber Eats នោះគណនី Uber នឹងត្រូវលុបចោលដោយជៀសមិនរួច។

ដោយសារសេណារីយ៉ូមានកម្រិតខ្លះសម្រាប់អ្នកប្រើប្រាស់ ដំណោះស្រាយដ៏ល្អបំផុតក្នុងការលុបគណនី Uber Eats ប៉ុន្តែបន្តមានគណនី Uber គឺដោយការលុបកម្មវិធីអាហារចេញពីឧបករណ៍ ហើយមិនប្រើសេវាកម្មដដែលនោះទេ។

ម៉្យាងវិញទៀត សម្រាប់អ្នកទទួលខុសត្រូវលើការដឹកជញ្ជូន (កម្មករ) ដំណើរការលុបគណនី Uber Eats គឺខុសគ្នា។ អ្នកបើកបរដែលកំពុងប្រើប្រាស់កម្មវិធីជិះសម្រាប់ការងាររួចហើយ ត្រូវបានគេណែនាំឱ្យបើកសេវាកម្ម Uber Eats នៅលើគណនីតែមួយ ទោះបីជាពួកគេក៏អាចបង្កើតគណនីដាច់ដោយឡែកបានដែរ។

ការពន្យល់សម្រាប់រឿងនេះគឺថា Uber Eats មិនត្រឹមតែធ្វើការជាមួយនឹងអ្នកដឹកជញ្ជូនដែលធ្វើការជាអ្នកបើកបរ Uber រួចហើយប៉ុណ្ណោះទេ ប៉ុន្តែថែមទាំងរួមបញ្ចូលកម្មករដែលទទួលខុសត្រូវលើការដឹកជញ្ជូនការបញ្ជាទិញនៅលើកង់ ឬម៉ូតូរបស់ពួកគេផងដែរ។

វិធីលុបគណនី Uber Eats

ក្នុងករណីណាក៏ដោយ ដំណើរការដើម្បីលុបចោលគណនី Uber Eats គឺដូចគ្នាទៅនឹងគណនីដែលបានប្រើដើម្បីឈប់ជាវ Uber៖

Ingresa al sitio web de Uber utilizando tus datos de acceso.
Dirígete a la sección de Ayuda > Opciones de pago y cuenta > Configuración de la cuenta y calificaciones.
Ve a la opción «Eliminar mi cuenta de Uber». Ingresa tu contraseña.
En la próxima pantalla, haz click en «Continuar».

ប្រសិនបើអ្នកមិនអាចលុបវាចេញបានទេ អ្នកនឹងត្រូវបញ្ចូលតំណខាងក្រោម ហើយបំពេញទម្រង់បែបបទ៖

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

ចំណាំ៖ អ្នកត្រូវតែចូលទៅក្នុងគណនីរបស់អ្នក ដើម្បីអាចបំពេញ និងបញ្ជូនទម្រង់បែបបទបាន។

នៅពេលដែលដំណើរការនេះត្រូវបានបញ្ចប់ Uber នឹងរក្សាទុកទិន្នន័យគណនីទាំងអស់សម្រាប់រយៈពេល 30 ថ្ងៃ ដូច្នេះប្រសិនបើអ្នកប្រើសោកស្តាយដែលបានលុបវា ពួកគេអាចប្រើគណនីរបស់ពួកគេម្តងទៀត។ បន្ទាប់ពីពេលនេះ វានឹងត្រូវបានលុបជាអចិន្ត្រៃយ៍ ហើយវានឹងមិនអាចយកមកវិញបានទេ។ ដូច្នេះ សូមគិតឱ្យបានល្អិតល្អន់ ប្រសិនបើអ្នកពិតជាចង់លុបគណនី Uber Eats មែន។

ស្លាក:

ធនាគារ Tommy
យើងនឹងរីករាយក្នុងការស្តាប់នូវអ្វីដែលអ្នកគិត

ទុកការឆ្លើយតប

តិចណូ | ការផ្តល់ជូន និងការពិនិត្យឡើងវិញ
រូបសញ្ញា
បើកការចុះឈ្មោះនៅក្នុងការកំណត់ - ទូទៅ
រទេះ​ដើរ​ទិញ​ឥវ៉ាន់