ວິທີການລຶບບັນຊີ Uber Eats ໃນສອງສາມຂັ້ນຕອນຈາກ PC

ລຳໂພງອັດສະລິຍະ Echo Dot

ຫນ້າທໍາອິດ » ຊອບແວ ແລະແອັບຯ » ວິທີການລຶບບັນຊີ Uber Eats ໃນສອງສາມຂັ້ນຕອນຈາກ PCSoftware ແລະ Apps Zoe Zárate ວັນທີ 24 ກັນຍາ 2021

ຖ້າທ່ານຕ້ອງການຮູ້ວິທີການລຶບບັນຊີ Uber Eats ຂອງທ່ານ, ແອັບຯທີ່ທ່ານສາມາດສັ່ງອາຫານທີ່ທ່ານອາໄສຢູ່, ກ່ອນອື່ນ ໝົດ, ທ່ານຄວນຈະຮູ້ວ່າຂະບວນການນີ້ມີການເຊື່ອມໂຍງຢ່າງໃກ້ຊິດກັບ ແອັບການຂີ່ Uber, ເນື່ອງຈາກຜູ້ໃຊ້ດຽວກັນຖືກນໍາໃຊ້ໃນທັງສອງບໍລິການ.

ໃນດ້ານການຈັດສົ່ງຄໍາສັ່ງ, ມັນເປັນໄປໄດ້ວ່າພວກເຂົາມີເຖິງສອງບັນຊີທີ່ແຕກຕ່າງກັນເພື່ອເຮັດວຽກຢູ່ໃນ Uber Eats, ເພາະວ່າບໍລິສັດນີ້ສະເຫນີຄວາມເປັນໄປໄດ້ຂອງການເຮັດວຽກກັບສອງວິທີການຈັດສົ່ງ: ລົດຈັກແລະລົດຖີບ.

ຖ້າພວກເຮົາສຸມໃສ່ບັນຊີທີ່ສາມາດໄດ້ຮັບໂດຍຜູ້ໃຊ້ທົ່ວໄປທີ່ຕັ້ງໃຈຈະໃຊ້ບໍລິການບໍ່ວ່າຈະ (ສໍາລັບການເດີນທາງຫຼືການສັ່ງອາຫານ), ບໍ່ມີຄວາມແຕກຕ່າງກັນ. ສໍາລັບຜູ້ໃຊ້ປະເພດນີ້, ຍົກເລີກບັນຊີ Uber Eats ຂອງທ່ານ ມັນຄ້າຍຄືກັບວ່າທ່ານຕ້ອງການຍົກເລີກບັນຊີ Uber.

ແພລະຕະຟອມຂອງບໍລິສັດ Uber ບໍ່ໄດ້ສ້າງຄວາມແຕກຕ່າງລະຫວ່າງບັນຊີຂອງສອງບໍລິການທີ່ແຕກຕ່າງກັນຂອງມັນ, ເຖິງແມ່ນວ່າມັນມີສອງຄໍາຮ້ອງສະຫມັກແຍກຕ່າງຫາກສໍາລັບພວກເຂົາ. ນີ້ຫມາຍຄວາມວ່າຖ້າທ່ານຕ້ອງການໃຊ້ Uber Eats, ມັນຈະມີຄວາມຈໍາເປັນທີ່ຈະໄດ້ສ້າງບັນຊີໃນເມື່ອກ່ອນໃນ Uber, ການບໍລິການການເດີນທາງ.

ຈຸດລົບຂອງທັງສອງບັນຊີທີ່ເຊື່ອມໂຍງກັນໃນທາງນີ້ແມ່ນວ່າຖ້າຜູ້ໃຊ້ໃດຕ້ອງການຍົກເລີກບັນຊີ Uber Eats, ພວກເຂົາຈະຫລີກລ້ຽງບໍ່ໄດ້. ບັນຊີ Uber ຈະຖືກຍົກເລີກ.

ລຶບບັນຊີ Uber Eats

ປະເຊີນຫນ້າກັບສະຖານະການທີ່ຈໍາກັດບາງຢ່າງນີ້ສໍາລັບຜູ້ໃຊ້, ການແກ້ໄຂທີ່ດີທີ່ສຸດສໍາລັບ ລຶບບັນຊີ uber ກິນ ແຕ່ເພື່ອສືບຕໍ່ມີບັນຊີ Uber, ມັນແມ່ນໂດຍການຖອນການຕິດຕັ້ງແອັບພລິເຄຊັນອາຫານອອກຈາກອຸປະກອນແລະບໍ່ໃຊ້ການບໍລິການດັ່ງກ່າວອີກເທື່ອຫນຶ່ງ.

ການ​ໂຄ​ສະ​ນາ

ໃນອີກດ້ານຫນຶ່ງ, ສໍາລັບປະຊາຊົນຜູ້ທີ່ ພວກເຂົາດູແລການຂົນສົ່ງ (ພະນັກງານ), ຂະບວນການລຶບບັນຊີ Uber Eats ຂອງທ່ານແມ່ນແຕກຕ່າງກັນ. ຜູ້ຂັບຂີ່ທີ່ໃຊ້ app ຂັບເຄື່ອນສໍາລັບການເຮັດວຽກແມ່ນແນະນໍາໃຫ້ເປີດບໍລິການ Uber Eats ໃນບັນຊີດຽວກັນ, ເຖິງແມ່ນວ່າພວກເຂົາຍັງສາມາດສ້າງບັນຊີແຍກຕ່າງຫາກ.

ຄໍາອະທິບາຍສໍາລັບເລື່ອງນີ້ແມ່ນວ່າ Uber Eats ບໍ່ພຽງແຕ່ເຮັດວຽກກັບຜູ້ຈັດສົ່ງທີ່ເຮັດວຽກເປັນຄົນຂັບລົດ Uber ເທົ່ານັ້ນ, ແຕ່ຍັງລວມເຖິງພະນັກງານທີ່ຮັບຜິດຊອບການຂົນສົ່ງຄໍາສັ່ງກ່ຽວກັບລົດຖີບຫຼືລົດຈັກຂອງເຂົາເຈົ້າ.

ວິທີການລຶບບັນຊີ Uber Eats

ໃນກໍລະນີໃດກໍ່ຕາມ, ຂະບວນການຍົກເລີກບັນຊີ Uber Eats ແມ່ນຄືກັນກັບທີ່ເຄີຍໃຊ້ເພື່ອຍົກເລີກການເປັນສະມາຊິກ Uber:

  • ເຂົ້າສູ່ລະບົບເວັບໄຊທ໌ Uber ໂດຍໃຊ້ລາຍລະອຽດການເຂົ້າສູ່ລະບົບຂອງທ່ານ.
  • ໄປ​ທີ່​ຂໍ້​ຄວາມ​ຊ່ວຍ​ເຫຼືອ​> ທາງ​ເລືອກ​ການ​ຊໍາ​ລະ​ເງິນ​ແລະ​ບັນ​ຊີ​> ການ​ຕັ້ງ​ຄ່າ​ບັນ​ຊີ​ແລະ​ການ​ຈັດ​ອັນ​ດັບ​.
  • ໄປທີ່ຕົວເລືອກ "ລຶບບັນຊີ Uber ຂອງຂ້ອຍ". ໃສ່ລະຫັດຜ່ານຂອງທ່ານ.
  • ໃນຫນ້າຈໍຕໍ່ໄປ, ໃຫ້ຄລິກໃສ່ "ສືບຕໍ່".

ໃນກໍລະນີຂອງ ບໍ່ສາມາດເອົາມັນອອກໄດ້, ທ່ານຈະຕ້ອງໃສ່ການເຊື່ອມຕໍ່ຕໍ່ໄປນີ້ແລະປະກອບແບບຟອມ:

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

[su_note]ໝາຍເຫດ: ທ່ານຕ້ອງເຂົ້າສູ່ລະບົບດ້ວຍບັນຊີຂອງທ່ານເພື່ອໃຫ້ສາມາດເຮັດສຳເລັດ ແລະສົ່ງແບບຟອມໄດ້.[/su_note]

ເມື່ອຂະບວນການສໍາເລັດ, Uber ຈະຮັກສາຂໍ້ມູນບັນຊີທັງໝົດ ເປັນເວລາ 30 ມື້, ດັ່ງນັ້ນຖ້າຜູ້ໃຊ້ເສຍໃຈທີ່ໄດ້ລຶບມັນ, ລາວສາມາດໃຊ້ບັນຊີຂອງລາວອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ຫຼັງຈາກເວລານີ້, ມັນຈະຖືກລຶບອອກຖາວອນແລະມັນເປັນໄປບໍ່ໄດ້ທີ່ຈະຟື້ນຕົວມັນ. ດັ່ງນັ້ນ, ຈົ່ງຄິດຢ່າງລະອຽດຖ້າທ່ານຕ້ອງການລຶບບັນຊີ Uber Eats ແທ້ໆ.

ທະນາຄານ Tommy
ພວກເຮົາຈະຍິນດີທີ່ຈະໄດ້ຍິນສິ່ງທີ່ທ່ານຄິດ

ອອກຈາກການຕອບ

ເທັກໂນໂລຢີບ | ຂໍ້ສະເຫນີແລະການທົບທວນຄືນ
Logo
ເປີດໃຊ້ການລົງທະບຽນໃນການຕັ້ງຄ່າ - ທົ່ວໄປ
ລົດເຂັນ