ວິທີການລຶບບັນຊີ Uber Eats ໃນສອງສາມຂັ້ນຕອນຈາກ PC

ລຳໂພງອັດສະລິຍະ Echo Dot

ຖ້າທ່ານຕ້ອງການຮູ້ວິທີການລຶບບັນຊີ Uber Eats ຂອງທ່ານ, ແອັບຯທີ່ທ່ານສາມາດສັ່ງອາຫານທີ່ທ່ານອາໄສຢູ່, ກ່ອນອື່ນ ໝົດ, ທ່ານຄວນຈະຮູ້ວ່າຂະບວນການນີ້ເຊື່ອມໂຍງຢ່າງໃກ້ຊິດກັບແອັບຯທ່ອງທ່ຽວ Uber, ເພາະວ່າທັງສອງບໍລິການໃຊ້ຜູ້ໃຊ້ດຽວກັນ.

ໃນດ້ານການຈັດສົ່ງຄໍາສັ່ງ, ມັນເປັນໄປໄດ້ວ່າພວກເຂົາມີເຖິງສອງບັນຊີທີ່ແຕກຕ່າງກັນເພື່ອເຮັດວຽກຢູ່ໃນ Uber Eats, ເພາະວ່າບໍລິສັດນີ້ສະເຫນີຄວາມເປັນໄປໄດ້ຂອງການເຮັດວຽກກັບສອງວິທີການຈັດສົ່ງ: ລົດຈັກແລະລົດຖີບ.

ຄວາມແຕກຕ່າງລະຫວ່າງ Uber ແລະ Uber Eats

ຖ້າພວກເຮົາສຸມໃສ່ບັນຊີທີ່ສາມາດໄດ້ຮັບໂດຍຜູ້ໃຊ້ທົ່ວໄປທີ່ຕັ້ງໃຈຈະໃຊ້ບໍລິການທັງສອງ (ສໍາລັບການເດີນທາງຫຼືການສັ່ງອາຫານ), ບໍ່ມີຄວາມແຕກຕ່າງກັນ. ສໍາລັບຜູ້ໃຊ້ປະເພດນີ້, ການລຶບບັນຊີ Uber Eats ແມ່ນຄ້າຍຄືກັບການລຶບບັນຊີ Uber.

ແພລະຕະຟອມຂອງບໍລິສັດ Uber ບໍ່ໄດ້ເຮັດໃຫ້ຄວາມແຕກຕ່າງລະຫວ່າງບັນຊີຂອງສອງບໍລິການທີ່ແຕກຕ່າງກັນຂອງມັນ, ເຖິງແມ່ນວ່າມັນມີສອງຄໍາຮ້ອງສະຫມັກແຍກຕ່າງຫາກສໍາລັບພວກເຂົາ. ນີ້ຫມາຍຄວາມວ່າຖ້າທ່ານຕ້ອງການໃຊ້ Uber Eats, ທ່ານຈະຕ້ອງໄດ້ສ້າງບັນຊີກັບ Uber, ການບໍລິການການເດີນທາງກ່ອນຫນ້ານີ້.

ຈຸດລົບຂອງທັງສອງບັນຊີທີ່ເຊື່ອມໂຍງກັນໃນທາງນີ້ແມ່ນວ່າຖ້າຜູ້ໃຊ້ຕ້ອງການຍົກເລີກບັນຊີ Uber Eats, ບັນຊີ Uber ຈະຖືກຍົກເລີກຢ່າງຫຼີກລ່ຽງບໍ່ໄດ້.

ເນື່ອງຈາກສະຖານະການທີ່ຈໍາກັດບາງຢ່າງນີ້ສໍາລັບຜູ້ໃຊ້, ການແກ້ໄຂທີ່ດີທີ່ສຸດທີ່ຈະລຶບບັນຊີ Uber Eats ແຕ່ສືບຕໍ່ມີບັນຊີ Uber ແມ່ນໂດຍການຖອນການຕິດຕັ້ງແອັບພລິເຄຊັນອາຫານອອກຈາກອຸປະກອນແລະບໍ່ໃຊ້ບໍລິການດັ່ງກ່າວອີກເທື່ອຫນຶ່ງ.

ໃນທາງກົງກັນຂ້າມ, ສໍາລັບຄົນທີ່ຮັບຜິດຊອບການຂົນສົ່ງ (ຄົນງານ), ຂະບວນການລຶບບັນຊີ Uber Eats ແມ່ນແຕກຕ່າງກັນ. ຜູ້ຂັບຂີ່ທີ່ໃຊ້ app ຂັບເຄື່ອນສໍາລັບການເຮັດວຽກແມ່ນແນະນໍາໃຫ້ເປີດບໍລິການ Uber Eats ໃນບັນຊີດຽວກັນ, ເຖິງແມ່ນວ່າພວກເຂົາຍັງສາມາດສ້າງບັນຊີແຍກຕ່າງຫາກໄດ້.

ຄໍາອະທິບາຍສໍາລັບເລື່ອງນີ້ແມ່ນວ່າ Uber Eats ບໍ່ພຽງແຕ່ເຮັດວຽກກັບຜູ້ຈັດສົ່ງທີ່ເຮັດວຽກເປັນຄົນຂັບລົດ Uber ເທົ່ານັ້ນ, ແຕ່ຍັງລວມເຖິງພະນັກງານທີ່ຮັບຜິດຊອບການຂົນສົ່ງຄໍາສັ່ງກ່ຽວກັບລົດຖີບຫຼືລົດຈັກຂອງເຂົາເຈົ້າ.

ວິທີການລຶບບັນຊີ Uber Eats

ໃນກໍລະນີໃດກໍ່ຕາມ, ຂະບວນການຍົກເລີກບັນຊີ Uber Eats ແມ່ນຄືກັນກັບທີ່ເຄີຍໃຊ້ເພື່ອຍົກເລີກການເປັນສະມາຊິກ Uber:

Ingresa al sitio web de Uber utilizando tus datos de acceso.
Dirígete a la sección de Ayuda > Opciones de pago y cuenta > Configuración de la cuenta y calificaciones.
Ve a la opción «Eliminar mi cuenta de Uber». Ingresa tu contraseña.
En la próxima pantalla, haz click en «Continuar».

ຖ້າ​ຫາກ​ວ່າ​ທ່ານ​ບໍ່​ສາ​ມາດ​ເອົາ​ມັນ​ອອກ​ໄດ້​, ທ່ານ​ຈະ​ຕ້ອງ​ໄດ້​ໃສ່​ການ​ເຊື່ອມ​ຕໍ່​ດັ່ງ​ຕໍ່​ໄປ​ນີ້​ແລະ​ເຮັດ​ໃຫ້​ສໍາ​ເລັດ​ຮູບ​ແບບ​ຟອມ​:

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

ຫມາຍ​ເຫດ​: ທ່ານ​ຕ້ອງ​ໄດ້​ເຂົ້າ​ສູ່​ລະ​ບົບ​ບັນ​ຊີ​ຂອງ​ທ່ານ​ເພື່ອ​ສາ​ມາດ​ເຮັດ​ໃຫ້​ສໍາ​ເລັດ​ແລະ​ການ​ສົ່ງ​ແບບ​ຟອມ​.

ເມື່ອຂະບວນການສໍາເລັດ, Uber ຈະຮັກສາຂໍ້ມູນບັນຊີທັງຫມົດສໍາລັບ 30 ມື້, ເພື່ອວ່າຖ້າຜູ້ໃຊ້ເສຍໃຈທີ່ໄດ້ລຶບມັນ, ພວກເຂົາສາມາດໃຊ້ບັນຊີຂອງເຂົາເຈົ້າອີກເທື່ອຫນຶ່ງ. ຫຼັງຈາກເວລານີ້, ມັນຈະຖືກລຶບອອກຖາວອນແລະມັນເປັນໄປບໍ່ໄດ້ທີ່ຈະຟື້ນຕົວມັນ. ດັ່ງນັ້ນ, ຈົ່ງຄິດຢ່າງລະອຽດຖ້າທ່ານຕ້ອງການລຶບບັນຊີ Uber Eats ແທ້ໆ.

ທະນາຄານ Tommy
ພວກເຮົາຈະຍິນດີທີ່ຈະໄດ້ຍິນສິ່ງທີ່ທ່ານຄິດ

ອອກຈາກການຕອບ

ເທັກໂນໂລຢີບ | ຂໍ້ສະເຫນີແລະການທົບທວນຄືນ
Logo
ເປີດໃຊ້ການລົງທະບຽນໃນການຕັ້ງຄ່າ - ທົ່ວໄປ
ລົດເຂັນ