Kā dažos soļos izdzēst Uber Eats kontu no datora

Echo Dot viedais skaļrunis

Ja vēlaties uzzināt, kā izdzēst savu Uber Eats kontu — lietotni, ar kuru varat pasūtīt ēdienu savā dzīvesvietā, vispirms jāzina, ka šis process ir cieši saistīts ar Uber ceļojumu lietotni, jo abi pakalpojumi izmanto vienu un to pašu lietotāju.

Pasūtījumu piegādes pusē, iespējams, viņiem ir līdz pat diviem dažādiem kontiem darbam Uber Eats, jo šis uzņēmums piedāvā iespēju strādāt ar diviem piegādes veidiem: motocikliem un velosipēdiem.

Atšķirības starp Uber un Uber Eats

Ja mēs koncentrējamies uz kontu, ko var iegūt parastie lietotāji, kuri plāno izmantot kādu no pakalpojumiem (ceļošanai vai ēdiena pasūtīšanai), nav nekādas atšķirības. Šāda veida lietotājiem Uber Eats konta dzēšana ir līdzīga Uber konta dzēšanai.

Uber uzņēmuma platforma neveic nekādu atšķirību starp divu dažādu pakalpojumu kontiem, lai gan tai ir divas atsevišķas lietojumprogrammas. Tas nozīmē, ka, ja vēlaties izmantot Uber Eats, jums iepriekš būs jāizveido konts ceļojumu pakalpojuma Uber.

Abu kontu negatīvā puse šādā veidā ir tāda, ka, ja lietotājs vēlas atcelt Uber Eats kontu, neizbēgami tiks atcelts arī Uber konts.

Ņemot vērā šo nedaudz ierobežoto scenāriju lietotājam, labākais risinājums, lai izdzēstu Uber Eats kontu, bet saglabātu Uber kontu, ir atinstalēt pārtikas lietojumprogrammu no ierīces un neizmantot šo pakalpojumu vēlreiz.

No otras puses, cilvēkiem, kuri ir atbildīgi par sūtījumiem (darbiniekiem), Uber Eats konta dzēšanas process ir atšķirīgs. Autovadītājiem, kuri jau izmanto brauciena lietotni darbam, ieteicams tajā pašā kontā iespējot pakalpojumu Uber Eats, lai gan viņi var izveidot arī atsevišķu kontu.

Izskaidrojums tam ir tāds, ka Uber Eats ne tikai strādā ar piegādātājiem, kuri jau strādā par Uber vadītājiem, bet arī ietver darbiniekus, kuri ir atbildīgi par pasūtījumu transportēšanu ar saviem velosipēdiem vai motocikliem.

Kā izdzēst Uber Eats kontu

Jebkurā gadījumā Uber Eats konta anulēšanas process ir tāds pats kā Uber abonementa anulēšanai:

Ingresa al sitio web de Uber utilizando tus datos de acceso.
Dirígete a la sección de Ayuda > Opciones de pago y cuenta > Configuración de la cuenta y calificaciones.
Ve a la opción «Eliminar mi cuenta de Uber». Ingresa tu contraseña.
En la próxima pantalla, haz click en «Continuar».

Ja nevarat to noņemt, jums būs jāievada šī saite un jāaizpilda veidlapa:

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

Piezīme: lai aizpildītu un iesniegtu veidlapu, jums ir jāpiesakās savā kontā.

Kad process būs pabeigts, Uber saglabās visus konta datus 30 dienas, lai, ja lietotājs nožēlos, ka tos ir izdzēsis, viņš varētu atkal izmantot savu kontu. Pēc šī laika tas tiks neatgriezeniski izdzēsts, un to nebūs iespējams atgūt. Tāpēc rūpīgi pārdomājiet, vai tiešām vēlaties dzēst Uber Eats kontu.

Tags:

Tomijs Benkss
Mēs priecāsimies dzirdēt, ko jūs domājat

Atstāj atbildi

TechnoBreak | Piedāvājumi un atsauksmes
logotips
Iespējot reģistrāciju iestatījumos - vispārīgi
Iepirkumu grozs