Kā dažos soļos izdzēst Uber Eats kontu no datora

Echo Dot viedais skaļrunis

Sākums » Programmatūra un lietotnes » Kā dažās darbībās izdzēst Uber Eats kontu no PCSoftware and Apps Zoe Zárate 24. gada 2021. septembris

Ja vēlaties uzzināt, kā izdzēst savu Uber Eats kontu — lietotni, ar kuru varat pasūtīt ēdienu savā dzīvesvietā, vispirms jāzina, ka šis process ir cieši saistīts ar Uber brauciena lietotne, jo abos pakalpojumos tiek izmantots viens un tas pats lietotājs.

Pasūtījumu piegādes pusē, iespējams, viņiem ir līdz pat diviem dažādiem kontiem darbam Uber Eats, jo šis uzņēmums piedāvā iespēju strādāt ar diviem piegādes veidiem: motocikliem un velosipēdiem.

Ja mēs koncentrējamies uz kontu, ko var iegūt parastie lietotāji, kuri plāno izmantot kādu no pakalpojumiem (ceļošanai vai ēdiena pasūtīšanai), nav nekādas atšķirības. Šāda veida lietotājiem, atcelt savu Uber Eats kontu Tas ir līdzīgi tam, ja vēlaties atcelt Uber kontu.

Uber uzņēmuma platforma neveic nekādu atšķirību starp divu dažādu pakalpojumu kontiem, lai gan tai ir divas atsevišķas lietojumprogrammas. Tas nozīmē, ka, ja vēlaties izmantot Uber ēd, būs nepieciešams iepriekš izveidot kontu ceļojumu pakalpojumā Uber.

Abu kontu negatīvā puse šādā veidā ir tāda, ka, ja kāds lietotājs vēlas anulēt Uber Eats kontu, viņš neizbēgami arī Uber konts tiks atcelts.

Dzēst Uber Eats kontu

Saskaroties ar šo nedaudz ierobežoto scenāriju lietotājam, labākais risinājums dzēst uber eats kontu bet, lai turpinātu izmantot Uber kontu, atinstalējiet pārtikas lietojumprogrammu no ierīces un neizmantojiet šo pakalpojumu vēlreiz.

reklāma

No otras puses, cilvēkiem, kuri viņi rūpējas par sūtījumiem (darbinieki), jūsu Uber Eats konta dzēšanas process ir atšķirīgs. Autovadītājiem, kuri jau izmanto braukšanas lietotni darbam, ieteicams tajā pašā kontā iespējot pakalpojumu Uber Eats, taču viņi var arī izveidot atsevišķu kontu.

Tas var jūs interesēt:  8 labākie elektriskie skrejriteņi, ko iegādāties 2022. gadā

Izskaidrojums tam ir tāds, ka Uber Eats ne tikai strādā ar piegādātājiem, kuri jau strādā par Uber vadītājiem, bet arī ietver darbiniekus, kuri ir atbildīgi par pasūtījumu transportēšanu ar saviem velosipēdiem vai motocikliem.

Kā izdzēst Uber Eats kontu

Jebkurā gadījumā Uber Eats konta anulēšanas process ir tāds pats kā Uber abonementa anulēšanai:

  • Piesakieties Uber vietnē, izmantojot savu pieteikšanās informāciju.
  • Atveriet sadaļu Palīdzība > Maksājumu un konta opcijas > Konta iestatījumi un vērtējumi.
  • Dodieties uz opciju “Dzēst manu Uber kontu”. Ievadiet savu paroli.
  • Nākamajā ekrānā noklikšķiniet uz "Turpināt".

Gadījumā nevarēs to noņemt, jums būs jāievada šī saite un jāaizpilda veidlapa:

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

[su_note]Piezīme. Lai varētu aizpildīt un nosūtīt veidlapu, jums ir jāpiesakās savā kontā.[/su_note]

Kad process ir pabeigts, Uber saglabās visus konta datus uz 30 dienām, lai, ja lietotājs nožēlo, ka to ir izdzēsis, viņš varētu atkal izmantot savu kontu. Pēc šī laika tas tiks neatgriezeniski izdzēsts, un to nebūs iespējams atgūt. Tāpēc rūpīgi pārdomājiet, vai tiešām vēlaties dzēst Uber Eats kontu.

Tomijs Benkss
Mēs priecāsimies dzirdēt, ko jūs domājat

Atstāj atbildi

TechnoBreak | Piedāvājumi un atsauksmes
logotips
Iespējot reģistrāciju iestatījumos - vispārīgi
Iepirkumu grozs