Како да дознаете кој го посетил мојот профил на Телеграма

Паметен звучник Echo Dot

Веројатно сте се запрашале: дали постои начин да дознаете кој го посетил мојот профил на Telegram? За разлика од социјалните мрежи од минатото, како Оркут, речиси ниту една од сегашните не дозволува пристап до овие информации. Но, тогаш како да се заобиколи ова?

 • Како да знаете кој го посетил вашиот профил на Инстаграм
 • Како да видам кој го посетил мојот Твитер профил

Дали постои начин да се знае кој го посетил мојот профил на Телеграма?

Одејќи директно на поентата, одговорот е прилично едноставен: не постои мајчин метод што го дозволува тоа, сепак, постои платформа способна да ја заобиколи оваа ситуација. Исто така, можете да ги користите природните опции на гласникот за да направите некои претпоставки. Погледнете подолу за повеќе детали!

1. Телевизија

Преку апликацијата Tele View можете да дознаете кој го гледал вашиот профил, но има предупредување: понекогаш апликацијата е насилно затворена од оперативниот систем и има моменти кога не го препознава профилот на гласникот зачуван на телефонот. Дури и кога барате лозинка за пристап, интересно е што не ја користите стандардно, за да избегнете безбедносни прекршувања или можни протекувања.

-
Следете го TecnoBreak твитер и бидете први што ќе дознаете за се што се случува во светот на технологијата.
-

 1. Преземете Tele View (Android) на вашиот мобилен телефон и, при отворањето, дајте му ги потребните дозволи;
 2. Внесете ја вашата е-пошта, телефонскиот број регистриран во Telegram, креирајте лозинка и најавете се;
 3. Почекајте додека платформата не го препознае профилот зачуван на вашиот мобилен телефон;
 4. Во табулаторот „Посетители“, можете да дознаете кој го прегледал вашиот профил;
 5. Со пристап до табулаторот „Посетено“, можно е да знаете кои профили сте ги посетиле.
Како да дознаете кој го посетил мојот профил на Телеграма; користете ја апликацијата Tele View (слика од екранот: Matheus Bigogno)

2. Проверете одредени активности

Друг начин да се идентификува можноста некој да го прегледал вашиот профил е да идентификувате одредени активности. На пример, ако лицето не разговарало со вас подолго време, можеби го побарало вашиот профил во адресарот, го започнал разговорот и потоа го прегледал вашиот профил. Ако лицето ве додало во група или канал, исто така постои можност да пристапи до вашиот профил.

3. Погледнете дали личноста ви се јавила

Ако личноста ви се јавила, голема е веројатноста дека ви го отворила разговорот или го видела вашиот профил. Ова е затоа што освен ако не се јавувате многу често и повикот е направен од вашата историја на повици, ова се единствените начини за упатување повик.

Умен! Отсега па натаму, имате пристап до алатки кои ве известуваат дали личноста го посетила вашиот профил на Telegram или барем добила идеја.

Прочитајте ја статијата за TecnoBreak.

Тренд во TecnoBreak:

 • Зошто Дарт Вејдер е толку многу помоќен од Оби-Ван Кеноби?
 • Негативецот на DC Comics има толку несоодветна моќ што ја прави филмската адаптација неостварлива
 • Нетфликс премиерно оваа недела (06)
 • Научниците го „превртуваат“ метастатскиот рак на панкреасот со репрограмирање на клетките
 • Зошто е грд ракописот на лекарите?

Томи Бенкс
Ќе бидеме среќни да слушнеме што мислите

оставете одговор

ТехноБрејк | Понуди и прегледи
логото
Овозможете регистрација во поставките - општо
Количката