Како да шпионирате нечиј Инстаграм со Spyic

Почетна » Софтвер и апликации » Како да шпионирате нечиј Инстаграм со SpyicSoftware и апликации Tommy Banks 30 јули 2020 година

Како што векот напредува, социјалните мрежи остануваат суштински. Од друга страна, и корисниците и програмерите и корисниците сфатија дека безбедноста на податоците е исто така витална работа.

Затоа насловите Сметки на Инстаграм тие би направиле се за да ги задржат нивните сметки што е можно поприватни.

Чувањето на вашите информации безбедно е добра работа, но има и други луѓе кои го прават тоа од други причини. Инстаграм е добро позната мрежа бидејќи ви овозможува да објавувате фотографии. Тоа значи дека, меѓу другото, некој може да протече некои непријатни фотографии.

Како да шпионирате туѓ Инстаграм

Ова може да ве наведе да барате начин да шпионирате приватна сметка на Инстаграм без да го предупредите корисникот. Тоа може да биде вашето дете, вашиот партнер или ваш вработен. Кој и да е целта, можете да го користите Spyic, како препорачано решение, за тајно да пристапите до нивните сметки.

Дел 1: Spyic може да го хакира Инстаграм

Кога приватно шпионирате нешто, никој не треба да знае дека го правите тоа. Па кога користите spyic за пристап на насочена сметка на Инстаграм, оваа апликација гарантира дека вашите активности за шпионирање никогаш нема да бидат откриени.

Ова е постигнато затоа што користи инкогнито режим за да остане скриен додека ги собира информациите. Потоа, ќе ги добиете деталите за сметката на Инстаграм во вашата далечинска сметка на која можете да пристапите онлајн. Од него ќе можете да ги видите сите пораки, слики и други белешки.

Како да шпионирате туѓ Инстаграм

Можете исто така да видите кој бил вклучен во разговорот и кога се одржал. Keylogger-от ви открива повеќе детали за вашата сметка. Оваа алатка снима сè што е напишано на мобилниот телефон, вклучително и Instagram.

Затоа, можете да го користите за да знаете сè што е внесено, како што се корисничкото име и лозинката за да можете директно да пристапите до сметката. Резултатите од шпионирањето што ги добивате од Spyic се исти на мобилните платформи Android и iOS.

Сепак, процесот на конфигурација е различен, иако root или jailbreak во никој случај не се потребни. На Android, треба еднаш да го инсталирате Spyic на телефонот што се користи за пристап до Instagram. Подоцна, можете да ги гледате ажурирањата од каде било со едноставно најавување на вашата онлајн сметка.

За уредите на Apple, потребни ви се само ингеренциите за најавување или Apple ID хакирајте нечиј инстаграм профил од веб-страницата на Spyic. Откако ќе го купите ова решение, можете да користите кој било уред за да проверите дали има ажурирања.

Потребна ви е само интернет врска, бидејќи контролната табла на вашата сметка работи со сите прелистувачи. Ниту една добиена информација не е зачувана во облакот Spyic. Наместо тоа, апликацијата ги синхронизира информациите само кога се најавувате на вашата сметка.

Затоа, ако некој го хакира вашиот профил, нема да најде ништо. Ќе треба само да следите неколку чекори за да можете да шпионирате приватна сметка на Инстаграм. За да го направите ова ви треба следново:

Дел 2: Како да ја видите приватната сметка на Инстаграм користејќи решение Spyic

Што ви треба

● На Android, мора физички да пристапите до мобилниот телефон што се користи за пристап до Instagram за да го инсталирате Spyic. Ова мора да има оперативен систем верзија 4.0 или повисока
● Во iOS, треба да ги добиете ингеренциите за најавување на iCloud на целниот телефон. Проверете дали имате iOS 7.0 или понова верзија
● Интернет врска
● Адреса на е-пошта

Чекори за шпионирање на приватна сметка

Чекор 1 - Регистрирајте сметка на веб-страницата Spyic и продолжете да го изберете оперативниот систем на целниот телефон. Следно, купете соодветен план и почекајте да пристигне е-поштата за потврда.

Како да шпионирате туѓ Инстаграм

Чекор 2 – Кога ќе ја примите е-поштата, проверете дали сте ја добиле фактурата, деталите за најавување и упатствата за поставување. На Android, ќе ја содржи и врската за преземање на апликацијата.

Чекор 3 - Користете ја врската што ја добивте за да го инсталирате Spyic на целниот мобилен телефон Андроид. Погрижете се да го вклучите скришум режимот, да ја завршите инсталацијата и да се најавите на вашата сметка од далечина.

Како да шпионирате туѓ Инстаграм

Чекор 4: На iOS, по добивањето на е-поштата, најавете се на вашата сметка и проверете ги деталите за најавување на iCloud на целниот iPhone. Следно, изберете го уредот што се користи за пристап до Instagram и почекајте да заврши синхронизацијата.

Како да шпионирате туѓ Инстаграм

Чекор 5 - Откако ќе се вратите во вашата сметка, ќе можете да ја видите контролната табла.

За да пристапите до Instagram на Android, одете на социјалните мрежи, кликнете на нив и пронајдете ја опцијата Instagram. Кликнете на врската за преземање на Инстаграм за да ги видите сите активности.

Како да шпионирате туѓ Инстаграм

На iOS, одете во апликациите и кликнете за да ги видите инсталираните апликации. Кликнете на логото на Инстаграм за да пристапите до пораките на Инстаграм.

Како да шпионирате туѓ Инстаграм

За да ги дознаете корисничкото име и лозинката, можете да ја користите функцијата keylogger.

Дел 3: Предности од користење на Spyic за шпионирање на приватна сметка на Инстаграм

Милиони корисници ширум светот користеле Spyic од различни причини. Сите овие корисници го сфатија следново, што исто така важи и за шпионирање на Инстаграм:

● Потребни се помалку од 5 минути за поставување на Spyic и шпионирање на Instagram
● Не ви треба искоренување или џеилбрејк за да ја видите целната сметка.
● Сите активности се вршат од далечина и во реално време
l Spyic користи скришум режим за да се крие и работи во заднина.
l Не ја троши батеријата при пребарување податоци
l Можете да го деинсталирате од далечина преку контролната табла на вашата онлајн сметка.
● Spyic има и други карактеристики. Затоа, ќе можете и приватно да ги гледате другите активности на телефонот.

Заклучок

Инстаграм повеќе нема да биде приватен ако го користите Шпион со вашата цел. Бидејќи не бара рутирање или џеилбрејк, лесно е да се постави. Кога ќе го комбинирате тоа со неговото функционирање на скришум режим, вашите шпионски активности ќе останат незабележани во текот на целиот процес.

Значи, продолжи и пробај на Spyic да види како функционира. Ако нешто не е јасно, можете да ги поставите сите прашања што ги имате овде или да ја посетите главната веб-страница.

Томи Бенкс
Ќе бидеме среќни да слушнеме што мислите

оставете одговор

ТехноБрејк | Понуди и прегледи
логото
Овозможете регистрација во поставките - општо
Количката