Политика на приватност

Во TecnoBreak Inc., достапно од https://www.tecnobreak.com, еден од нашите врвни приоритети е приватноста на нашите посетители. Овој документ за Политика за приватност ги содржи видовите информации што ги собира и снима TecnoBreak Inc. и како ги користиме.

Доколку имате дополнителни прашања или ви требаат повеќе информации за нашата Политика за приватност, не двоумете се да не контактирате.

Оваа политика за приватност се однесува само на нашите онлајн активности и е валидна за посетителите на нашата веб-локација во однос на информациите што ги споделуваат и/или собираат на TecnoBreak Inc. Оваа политика не важи за какви било информации собрани надвор од онлајн или преку други канали освен ова веб-страница. Нашата политика за приватност е креирана со помош на генератор на политика за приватност TecnoBreak-Tools.

согласност

Со користење на нашата веб-страница, ја прифаќате нашата Политика за приватност и се согласувате со нејзините услови.

Информации што ги собираме

Личните информации што се бара од вас да ги дадете, и причините зошто од вас се бара да ги дадете, ќе ви бидат разјаснети во моментот кога ќе побараме од вас да ги дадете вашите лични податоци.

Ако не контактирате директно, може да добиеме дополнителни информации за вас, како што се вашето име, адреса на е-пошта, телефонски број, содржината на пораката и/или прилозите што ни ги испраќате и сите други информации што ни ги испраќате. Одлучете да ги обезбедите.

Кога се регистрирате за сметка, може да ги побараме вашите информации за контакт, вклучувајќи работи како вашето име, име на компанија, адреса, адреса на е-пошта и телефонски број.

Како ги користиме вашите информации

Ги користиме информациите што ги собираме на различни начини, вклучувајќи:

Proporcionar, operar y mantener nuestro sitio web
Mejorar, personalizar y ampliar nuestro sitio web
Comprender y analizar el uso que usted hace de nuestro sitio web
Desarrollar nuevos productos, servicios, características y funcionalidades
Comunicarnos con usted, ya sea directamente o a través de uno de nuestros socios, incluso para el servicio de atención al cliente, para proporcionarle actualizaciones y otra información relacionada con el sitio web, y para fines de marketing y promoción
Enviarle correos electrónicos
Encontrar y prevenir el fraude

лог датотеки

TecnoBreak Inc. следи стандардна процедура за користење на датотеки за евиденција. Овие датотеки ги снимаат посетителите кога посетуваат веб-локации. Тоа го прават сите хостинг компании и тоа е дел од анализата на хостинг услугите. Информациите собрани од датотеките за евиденција ги вклучуваат адресите на Интернет протоколот (IP), типот на прелистувач, давателот на интернет услуги (ISP), датумот и времето, страниците за упатување/излез, а можеби и бројот на кликови. Овие податоци не се поврзани со никакви информации што овозможуваат лична идентификација. Целта на информациите е да се анализираат трендовите, да се администрира страницата, да се следи движењето на корисниците низ веб-локацијата и да се соберат демографски информации.

Колачиња и веб-светилници

Како и секоја друга веб-локација, TecnoBreak Inc. користи „колачиња“. Овие колачиња се користат за складирање на информации, вклучително и преференции на посетителите и веб-страниците на кои посетителот пристапил или посетил. Информациите се користат за оптимизирање на корисничкото искуство со прилагодување на содржината на нашата веб-локација врз основа на типот на прелистувачот на посетителите и/или други информации.

Колаче на Google DoubleClick DART

Google е еден од третите даватели на услуги на нашата страница. Исто така, користи колачиња, познати како DART колачиња, за да им сервира реклами на посетителите на нашата страница врз основа на нивната посета на www.website.com и други интернет страници. Сепак, посетителите може да се откажат од употребата на DART колачиња со посета на Политиката за приватност на рекламите и содржината на Google на следната URL - https://policies.google.com/technologies/ads

Нашите рекламни партнери

Некои од огласувачите на нашата страница може да користат колачиња и веб-светилници. Нашите рекламни партнери се наведени подолу. Секој од нашите рекламни партнери има своја Политика за приватност за нејзините политики за кориснички податоци. За лесен пристап, ги поврзавме нивните политики за приватност подолу.

Google

https://policies.google.com/technologies/ads

Политики за приватност на рекламни партнери

Може да се повикате на оваа листа за да ја најдете Политиката за приватност на секој од рекламните партнери на TecnoBreak Inc.

Рекламните сервери или мрежи од трети страни користат технологии како колачиња, JavaScript или Web Beacons кои се користат во соодветните реклами и врски што се појавуваат на TecnoBreak Inc. и кои се испраќаат директно до прелистувачот на корисникот. Кога тоа ќе се случи, тие автоматски ја добиваат вашата IP адреса. Овие технологии се користат за мерење на ефективноста на нивните рекламни кампањи и/или за персонализирање на рекламната содржина што ја гледате на веб-локациите што ги посетувате.

Ве молиме имајте предвид дека TecnoBreak Inc. нема пристап или контрола врз овие колачиња што ги користат трети лица огласувачи.

Политики за приватност на трета страна

Политиката за приватност на TecnoBreak Inc. не се однесува на други огласувачи или веб-локации. Затоа, ве советуваме да се консултирате со соодветните политики за приватност на овие рекламни сервери од трети страни за подетални информации. Ова може да ги вклучува нивните практики и упатства за тоа како да се откажете од одредени опции.

Може да изберете да ги оневозможите колачињата преку вашите индивидуални опции на прелистувачот. Подетални информации за управување со колачиња со одредени веб-прелистувачи може да се најдат на соодветните веб-локации на прелистувачите.

Права на приватност на CCPA (Не продавај ги моите лични информации)

Според CCPA, меѓу другите права, потрошувачите од Калифорнија имаат право на:

Побарајте од бизнисот што собира лични податоци од потрошувачот да ги открие категориите и конкретните лични податоци што бизнисот ги собрал за потрошувачите.

Побарајте од бизнисот да ги избрише сите лични податоци за потрошувачот што ги собрал.

Барајте компанија која продава лични податоци на потрошувачот да не ги продава.

Ако поднесете барање, имаме еден месец да ви одговориме. Доколку сакате да остварите некое од овие права, ве молиме контактирајте не.

Права за заштита на податоци GDPR

Сакаме да се увериме дека сте свесни за сите ваши права за заштита на податоците. Секој корисник има право на следново:

Право на пристап: имате право да барате копии од вашите лични податоци. Можеби ќе ви наплатиме мала надокнада за оваа услуга.

Право на исправка - Имате право да барате да ја исправиме секоја информација за која сметате дека е неточна. Вие исто така имате право да побарате да ги комплетираме информациите за кои сметате дека се нецелосни.

Право на бришење – Имате право да барате да ги избришеме вашите лични податоци, под одредени услови.

Право на ограничување на обработката: имате право да барате да ја ограничиме обработката на вашите лични податоци, под одредени услови.

Право да се спротивставите на обработката: имате право да се спротивставите на обработката на вашите лични податоци, под одредени услови.

Право на преносливост на податоци – Имате право да барате да ги пренесеме податоците што сме ги собрале на друга организација, или директно до вас, под одредени услови.

Ако поднесете барање, имаме еден месец да ви одговориме. Доколку сакате да остварите некое од овие права, ве молиме контактирајте не.

информации за децата

Друг дел од нашиот приоритет е да ја додадеме заштитата на децата додека користат Интернет. Ги охрабруваме родителите и старателите да ја набљудуваат, да учествуваат и/или да ја следат и водат вашата онлајн активност.

TecnoBreak Inc. свесно не собира никакви информации за лична идентификација од деца под 13-годишна возраст. Ако мислите дека вашето дете доставило ваков тип на информации на нашата веб-локација, силно препорачуваме веднаш да не контактирате и ние ќе се потрудиме веднаш да ги отстраниме таквите информации од нашата евиденција.

ТехноБрејк | Понуди и прегледи
логото
Количката