Xiaomi Smart Band 7: 3 причини да ја купите паметната лента

Паметната нараквица Xiaomi Smart Band 7 (позната и како Xiaomi Mi Band 7) е најновата верзија на овој успешен производ. Најавен претходно ова лето во Париз, тоа е полиран и зацементиран производ на пазарот.

Но, што повторно носи Xiaomi Smart Band 7? Во написот ви давам три причини за да го добиете способниот бенд. Ако ова се суштински точки за вас, тие може да ви го олеснат одлучувањето за овој производ во однос на друг, или може да важат за надградба од претходните генерации.

1. Екран со поголема осветленост и големина

AMOLED екранот на Xiaomi Mi Band 7 е 1,62 инчи. Ова значи дека имате многу поголема површина за прикажување од 25%, така што можете да добиете многу повеќе информации без потреба удари со прсти.

Станува збор за дисплеј со 326 пиксели на инч, кој покрај ова има и 100 поставки за осветленост. Таа осветленост е максимум од 500 nits, а резолуцијата на која може да сметате е 192 на 490 пиксели. 

2. Можност да го имате вклучен екранот

Xiaomi Smart Band 7: 3 причини да ја купите паметната лента

Вториот фундаментален исто така е поврзан со екранот, но тоа е долгоочекуваниот новитет што не треба да се истакнува. Smart Band 7 дава можност да го држите екранот секогаш вклучен, со метод на заштеда на батерија.

Последно ажурирање на 2023 / Поврзани врски / Слики од API за рекламирање производи на Amazon

Има поедноставени корици, кои како општо правило детализираат многу повеќе основни информации. На овој начин можете да го набљудувате, на пример, времето, без да имате внимателна интеракција со екранот во која било ситуација. Можете да поставите време за оваа функција да биде активна. 

3. VO2 Max мерење

За прв пат пристигнува паметен опсег на Xiaomi со VO2 Max. Оваа функција ви овозможува да го измерите максималниот волумен на кислород на поединецот во текот на инкременталната вежба. 

Последно ажурирање на 2023 / Поврзани врски / Слики од API за рекламирање производи на Amazon

Ако сте возбудени за добивање на Xiaomi Smart Band 7, можете да го направите тоа во Шпанија преку продавницата Xiaomi за 59,99 евра. Слично на тоа, ако сакате да дознаете повеќе за оваа нараквица за активности, можете да ја прочитате нашата рецензија.

Тагови:

Томи Бенкс
Ќе бидеме среќни да слушнеме што мислите

оставете одговор

ТехноБрејк | Понуди и прегледи
логото
Овозможете регистрација во поставките - општо
Количката