Како да се отстрани водениот жиг на InShot

Паметен звучник Echo Dot

InShot додава ознака за името на апликацијата преклопена на видеата или фотографиите уредени во апликацијата. За среќа тоа е можно отстранете го водениот жиг на снимката, и тоа без да се претплатите на платената верзија на услугата. Само гледајте неколку секунди рекламирање.

Во следното упатство, научете како бесплатно да го отстраните водениот жиг на InShot. Затоа, можете да ги користите видеата уредени на платформата на други социјални мрежи без името на апликацијата над вашите креации.

  1. Отворете ја апликацијата InShot на Android или iPhone (iOS);
  2. На почетниот екран, допрете на „Видео“ или „Фото“. Можеби ќе биде неопходно да се ослободат дозволите за пристап на апликацијата до мобилната галерија;
  3. Најдете го видеото за да го отстраните водениот печат и допрете го зеленото копче во долниот десен агол;
  4. Допрете на иконата „X“, веднаш над водениот печат на InShot;
  5. Изберете ја опцијата „Бесплатно повлекување“;
  6. По 30 секунди рекламирање, допрете „Дадена награда“ во горниот лев агол;
  7. Направете ги уредувањата што ги сакате. Потоа допрете го копчето за споделување во горниот десен агол;
  8. Поставете го квалитетот на видеото и кликнете на „Зачувај“.
Како да го отстраните водениот печат на InShot: гледајте реклама за да го отстраните водениот жиг (слика од екранот: Caio Carvalho)

И наскоро. Апликацијата ќе го зачува видеото во галеријата на вашиот телефон без воден печат на InShot.

Може ли да ставам воден жиг на повеќе видеа во исто време?

Не. Отстранувањето на воден печат на InShot е дозволено само на едно видео во исто време. Односно, ќе треба да го повторите упатството за секоја датотека од која сакате да ја отстраните ознаката што се преклопува.

Колку чини InShot Pro?

InShot Pro се нуди во верзии од 19,90 евра (месечна претплата), 64,90 евра (годишен план) и 194,90 евра (еднократно купување). Ова е алтернатива ако не сакате да гледате реклама секогаш кога ќе ги означувате видеата на InShot. Вредностите беа консултирани во мај 2022 година.

Дали ви се допадна овој напис?

Внесете ја вашата адреса за е-пошта на TecnoBreak за да добивате дневни ажурирања со најновите вести од светот на технологијата.

Томи Бенкс
Ќе бидеме среќни да слушнеме што мислите

оставете одговор

ТехноБрејк | Понуди и прегледи
логото
Овозможете регистрација во поставките - општо
Количката